buragi
26 Ekim 2012 tarihinde eklendi
görsel açıdan güzel bir film izledikten sonra apocalypto ile karşılaştırma ihtiyacı duydum ona benzettim. buradaki puanı düşük geldi en az 7yi hakeden bir film.
Filmi izlerken sadece ekrana baktigimi ve hicbirsey hissetmedigimi gordukten sonra filmin sonunu izleyemedigim bir film......4-10 gorsellik ve bazi sahneler icin.....kilic kalkan oyunlarini sevaelere yonelik bir film.......
ridley scott ve russel crowun gladyatöründen sonra Roma konulu filmlerde hep bu kaliteyi arar oldum.Maalesef son savaşçı çok vasat olmasada kalitesiz bir yapım olmuş.Film resmen Roma ordusuyla intikam peşinde koşan bir kadın arasında geçti.Tabi bu kovolamacada belli bir süre sonra yeter dedirttiyor insana.Gladyatörün başında germen kabileleriyle Roma ordusunun bir savaşı vardı iki filmin savaş sahnelerini yan yana koyun farkı göreceksiniz.Yanlız filmin başrol oyuncusununda hakkını vermek lazım iyi iş çıkarmış.Yine izlemek isteyenler için çok kötü bir film diyemeyiz.En azından Britanyadaki Roma varlığı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.Filmler kitap gibidir az yadaçok bir şeyler öğretir.
sinemasever icin uzak durması gerek bir film. yok eger 'zaten film seyretmiyorum biraz aksiyon olsun, mantıga da gerek yok. kan falan olsun hikaye de neymis, kurgu mu? o da ne ki?' diyenlerdenseniz keyfle izleyebilecegiz bir film.
Bu filmi izleyeli 4-5 ay oldu herhalde. Daha yeni mi Türkiyeye geliyor? :DBu şu anlama geliyor. Bundan 4-5 ay önce DVD ve Blu-ray olarak Amerikada piyasadaydı. Ya neden bazı filmler çok geç geliyor Türkiyeye?
gecikmeli olarak sinemlarımıza gelen film, keşke gelmeseydi dedirtecek cinsten. iyi bir açılışla başlayan sonrasında zorlama senaryosunun kurbanı olarak süren ve 'kesin geri dönüp güzel kızla mutla hayat sürecek bak görürsün.' dedirtecek bir sonla biten film.iyi film, beni şaşırtan filmdir.o yüzden tek cümleyle,'uzak durun.'
aynen film bastan sona kovalamaca.eeh zaten bu tür filmlerde esas oğlanın yakalanmayacağını da bilerek izlediğimden sonuna dogru sıkıntı bastı.piktleri daha cok işleselermiş konu olarak bari.ilgimi ceken onlardı zaten.savas-strateji oyunlarında varsa piktleri secerim hep.savasçı kadınları oldugu dogrudur.ama tamamen barbar olarak yansıtmışlar.halbuki bir sahnesinde piktlerin haklı oldugunu dahi göreceksiniz.neyse 9.lejyon efsanesi olan bir film daha.sinemada izlemeye değmez.cıkınca dvd olarak vakit geçirmek için değer ancak..