rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
5 Haziran 2011 tarihinde eklendi
rahatsız edici bir sorunu olmayan,güzel bir filmdi.konusu oldukça ilgi çekici ve akılda kalıcı,yönetmen de bir romandan uyarladığı filminde bu konuyu izleyiciye temel olarak aktrabilmeyi ve bazı duyguları hissettirmeyi başarıyor bana göre.oyuncular iyi,özellikle simone oldukça etkileyici.sonuna kadar sıkmadan izletmeyi başarıyor.filmin içine gerçekten girmeyi başarabilirseniz o maneviyatı da yakalayabiliyorsunuz.ancak oturup da ilk saniyeden itibaren "bu ne yaa dağı taşı çekmiş sadece" gibi sıkılgan tavırlara girerseniz film sizin için geçmek bilmez.bu nedenle eğer böyle bir izleyici iseniz filmin başına hiç oturmayın derim.sade bir anlatım ve dediğim gibi manevi bazı şeyler hissetmek istiyorsanız the tree sizi memnun bırakacaktır diye düşünüyorum.
yorumlara bakıp aldanmayın bu tür filmler sanatsaldır bısey beklememelısınız yazık onca uğrasıyorlar fılmı yapabılmek ıcın ama surdakı 2 yorumu okuduktan sonra bı anlamı kalmıyor.
hiç beğenmedim kesinlikle sinemaya gidip para vermeye değmez bu film çok düşük bütçeli bir filme benziyor oynayanların sayısı taş çatlasa 10 çok vasat ve sıkıcı 10 üzerinden 1
izleyenler lütfenn yorum yapın!! bende gitmek istiorum ama kötüdür die gitmiorum ;) lütfen gidenler filmle ilgili duydu ve düşüncelerini yazzsın!!! Saygılarımla...