4,4
Oyuncak Hikayesi hakkında görüşlerin ?
20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bir animasyon :) seri olarak izlenebilecek ender filmlerden ;)
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Eski olmasına rağmen günümüzdeki çoğu animasyon filminden güzel.Büyüklerde keyifle izleyebilir.
16 Kasım 2006 tarihinde eklendi
10 numara bir film. Yaşım 24 olmasına rağmen animasyon filmleri çok seviyorum. O zaman için böyle bir film yapılması gerçekten güzel. Pixar o günden şimdi yapacağı işerin sinyalini vermiş bence. Pixar Stüdyoları’nın ilk uzun metrajlı animasyonu. Çok akıcı bir konusu var. Film çok eğlenceli. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Filmin sonu bir anda geliveriyor ama, bu süren,n kısa olmasından değil. Film sizi içine çekiveriyor. (10/10)
9 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla kusursuz, efsane bir film. Pixar'ın ilk filmi ve animasyon film sayısının artışını sağlamış bir filmdir. Oscar'a aday olan ilk animasyon filmi. Konu orijinal, karakterler başarılı. Güzel hikaye, başarılı seslendirmenler, ilgi çekici bir konu birleşince ortaya efsane bir film çıkıyor. Buzz ve Woody arasındaki ilişki çok güzel. spoiler: Buzz'ın kendini astronot sanması da güzel bir detaydı.
Filmin Türkçe seslendirme kadrosu da mükemmel. Özellikle Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbil çok iyi iş çıkartmış. Film hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor. Herkese tavsiye ederim.
14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İnsanın 'bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu' diyesi geliyor :-)Harika bir eğlencelik. Herkese tavsiyemdir.Benim notum: 8/10
15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
güzel izleyin
18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediğim animasyon (ya da 3D mi demeliyim?) film sanırım. Çocukluğumun unutulmaz filmlerinden. Yeri çok farklı. Yakaladığı hikaye bakımından, konusunun oyuncaklar olması bakımından gerçekten orjinal izleyince seveceğiniz türden bir film.
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli ve komik ailecek izlenebilir
17 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bir film, ilkkez ilkokul birinci sınıftayken izlemiştim ve beni çok etkilemişti, odamdan çıkıp gizlice oyuncaklarımı izlediğimi hatırlıyorum daha sonra pekçok kez seyrettim. İkinci film bende aynı etkiyi yaratmasa da güzeldi ama bu film gerçek olağanüstü. Seyretmeyenlere tavsiye ederim, mutlaka seyredin. Animasyon filmlerini izlemek için "çocuk" olmak zorunda değilsiniz.
3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
patlamış mısır eşliğinde izlenesi bi animasyon
17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Oyuncakları hangimiz konuşturmadık ki küçükken.Çok güzel bir animasyon,zevkle izledim.Tom hanks ve tim allenın seslendirmeleri de ayrı bir hoşluk.8/10
26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Harika, Andrew Stanton işini biliyor gerçekten.
7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
favori animasyonum:) 10/10
11 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Animasyonların şahı, 1995 yazmasa 2019 olduğunu düşünürdük, serinin bütün filmleri efsane 2.film sanki en iyisi gibi,
23 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Disneyin şimdiye dek izlediğim en güzel animasyonu...Bence harika bir film.Oyuncakları gerçekten çok güzel yapmışlar.Vallaha ben beğendim sizde izleiyin ve kararınızı verin.Super.:-)