Filmi Videoya ilk ciktiginda,yani 1995 senesinde izlemistim...O kadar begenmistim ki pespese iki kere izlemistim!!!Ve bence halen daha Toy Story ayarinda bir animasyon film gelmedi!!!
Disneyin şimdiye dek izlediğim en güzel animasyonu...Bence harika bir film.Oyuncakları gerçekten çok güzel yapmışlar.Vallaha ben beğendim sizde izleiyin ve kararınızı verin.Super.:-)
pixar ve disney bu işi gerçektende biliyor.Çok güzel ve eğlenceli animasyon filmi.o kadar sıcaklarki onları sevmemek elde değil.Tekrardan söylüyorum pixar ve disney bu işi gerçekten bilip,başarıyla yapıyorlar.
Bence çok güzel bir film, ilkkez ilkokul birinci sınıftayken izlemiştim ve beni çok etkilemişti, odamdan çıkıp gizlice oyuncaklarımı izlediğimi hatırlıyorum daha sonra pekçok kez seyrettim. İkinci film bende aynı etkiyi yaratmasa da güzeldi ama bu film gerçek olağanüstü. Seyretmeyenlere tavsiye ederim, mutlaka seyredin. Animasyon filmlerini izlemek için "çocuk" olmak zorunda değilsiniz.
Allahım.Bu filme bayılıyorum.CDsini aldığımda iki hafta boyunca her gün sıkılmadan izledim.Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil ve Gürdal Tosun'un sesleri müthişti.
-----PİXAR'ın ilk animasyonu.Bence süper bir animasyon.Pixar sihirli değneyiyle dokunduğu herşeye bir ruh katıyor.Oyuncakların kendine ait bir dünyası olduğuna sizi ikna ediyor.Ve o dünyada bizi(yani yetişkinleri) güldürecek birçok unsurun olduğuna da.--------INFINITY AND BEYOND