Ilknur K
1.238 değerlendirmeler
12 Şubat 2012 tarihinde eklendi
korku komedi türünden bir film. ancak ilginçtirki film başta korkutmayı germeyi beceriyor. hemde son filmlerin arasında bayağı gizemli bir başlangıcı ile dikkat çekiyor. ama sonra komedi unsurları ile harika bir korku unsurundan çıkıp iş başka yönde sizi eğlendiriyor.
İçkili arkadaş ortamlarında sıkılıp 'hadi film izleyelim' dersiniz ya, tam o ortamlara göre bir film. Film korkudan çok komedi öğeleri içeriyor. Ben beğendim açıkcası. Puanım 7
vahşet, zombi filmi olmuş.. mideniz kaldırmayabilir bazı sahneleri baya bi vahşet kareler vardı filmde... eğer filme zombi , vahşet filmi olarak bakılırsa diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum bana göre gayet güzel bir film olmuş.. bundan daha kötülerinide izledim 6-7 arası puanı hakediyo bence
korku mu diyim , gerilimmi komedimi vahşetmi öyle bi harmanlamışlar ki :) film kendisi bile bilmio ne olduğunu izlemeye değmiycek bir film olduğunu düşünüyorum..saydığım türlerden hiç birini hakkıyla vermeyen bi film..
bence bu filme yorum yazmaya bile gerek yok.cok cok kötü diyoruz ama bizim türkler bile bu kadarını yapamazlar.bakın ruslara gece bekcisi gibi bilimkurgu filmi yaptı.bizimkiler ne yaptı.recep ivedik,a.r.o.g.... sonrada diyorlar ki türk sineması niye kalkınmıyor.sen adam akıllı bir film yaparsan neden gidip izlemeyelim ki.size soruyorum sinema da Matrix ve A.r.o.g var.mesela diyorum.siz olsanız hangisine gidersiniz........