Jack ve Fasulye Sırığı hikayesini kullanan veya kullanamayan bir film olmuş. Başından sonuna kadar sanki filmi önceden izlemiş gibi olabilecek her şeyi tahmin edebiliyorsunuz. İlk yarısı bir çocuk peri masalı gibi ilerlerken ikinci yarıda Yüzüklerin Efendisi filmlerinden özenilerek yapılmış bir savaşı izliyoruz. Kostümleri pek iyi bulmadım, özel efektler de bilgisayarla yapıldığı çok belli olmasına rağmen fena değildi. Keyifli bir aile filmi olarak izlenirse daha çok beğeni kazanabilecek bir film.
Masal uyarlaması olması ve fantastik havasıyla bir kısım izleyicinin hoşuna ne yazık ki bundan fazlasını beklemek mümkün değ derece sıradan ve bir o kadar da iddiasız bir yapım...5,5/10
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.