davutsakalli
26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tüm oyuncular çok güzel oynamışlar ellerine sağlık. Ancak bu senaryo onların oyunculuklarını heba etmiş. Senaryo boş. Ayrıca sayın yönetmen de komedi filmi çektiğini unutmuş galiba. Ama bu filme gidin. Şurda burda dalga geçtikleri Fatih Ürekin oyunculuğunu görün. Kendisini bundan sonra daha sık sinemada görmek istiyoruz.
biraz evvel sinemadan çıktım ...sadece fatihle makara yapmak için ama acayip hoşuma gitti.niyazi diye bir karakter var ....malzeme benden bir çocuk yapalım senden diye acayip bir replik koymuşlar bayıldımmmm :)...fatihin oyunculuğuna inanamadım..aysun tam kendini oynamış :) çok komikti abiciiiimmmm.
filmi izlemedim.film hakkında yorum da yapmıyorum şu an.sadece fatih ürek için yapılan birkaç eleştiriye yönelik yazıyorum bunları.fatih ürek tiyatro geçmişine sahip sanırım bunu çoğunuz duymamış.ben şundan eminim şimdilerde oyuncuyum diye boy gösteren çoğu kişiden çok daha başarılı olacaktır bu konuda.
filmi seyrettim arkadaşlar ben çok beğenmedim konuda oyunculukta çok basit geldi pek gidilmeye değmeyecek bir film nazicaze görüşüm..10 üzerinde 3 verrim seyrederseniz eminim benle aynı görüşte olcaksınız !!!
Galasına gitme şansım oldu. İzlemeden eleştiren arkadaşlar mahçup olacaklar çünkü gerçekten çok güzel. Herşeyden önce güzel bir senaryosu var. Hiçbir filmi beğenmeyen tipler hariç, bence izlediğinize pişman olmayacağınız ailecek gidilebiecek bir film.
bence fena değil fatih ürek bu bence çok komik olucak bence taktir etmek gerekir iki kişiyi oynıycak ben fatih üreği tebrik ederim bi şarkısı vardı ya elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiii
hüseyin avni danyal kurtlar vadisi dizisinden sonra böyle bir filme nası girdi hayret bişey.adamı afişe koymuşlar.oyuncularda adı bile geçmiyor.bu tiyatrocuları ikinci sınıf insan yerine koyuyorlar ya yazık.oda niye kabul ediyor anlamadım.
Sanırım Fatih Ürek parasız kaldı ve böyle bir şey yapmaya karar verdi.Filmi izlemeden konuşuyorum ama "Balık baştan kokar." fragmanları iğrençti.Kadroda da oyunculuk tarihi olan bir kaç isim var.Onlarda o denli parlak değil.