Herşeyden önce emek var... Salonda sadece 7 kişi bile olsak Muro dan daha çok güldügüm ve espirisini yaptığım kesindir. Anlıkda olsa yine yüzümüz güleç çıktık;) herkese teşekkürler
son zamanlarda seyrettiğim en kötü türk filmiydi.aysun kayacı bile filmi kurtaramıyor.konu cok basit,ilgi çekici bir nokta bulamadım.Komedi desen komedi değil..Fazla yoruma gerek yok,film oldukça kötü
oyunculuk yerlerde sürünüyor.çok kötü bir film olmuş ıkı kere uyudum uyandım. araba çekilişi için gideceğinizede gidin millipiyango bileti alın daha iyi
çok sık sinemaya giden bir insanımdır.bu kadar saçma bir film görmedim.fatih üreki sahnede canlı izledim.çok iyiydi.ama film bir o kadar kötüydü.para verilmeyecek bir film
orta şekerli bir film.mekan eksikliği var daha çok mekana yayılabilrdi film bir evn bodrumda geçiyor.şu an vizyonda bulunan bir çok filmden daha kaliteli.fath ürek oyunculuğunu konuştrmuş.
Beklentisi olmayan bir film bu aslında. Yani son dönemdeki vizyona giren filmler gibi bir beklenti yok bu filmden. Tabi insanı çok etkileyecek bir film olduğunu da söylemiyorum. Ama vakit geçirmek istiyorsanız, fena olmadığını söyleyebilirim sizlere..Ben beğendim..