Şeytanın Pabucu
    1,6
    Şeytanın Pabucu hakkında görüşlerin ?

66wzx
    66wzx

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    tom hanksin The Ladykillers filminin senaryosunun üzerine türk motifleri ile harmanlanmış karakter yapısı ile Oceans çakması bi hava estirilmeye çalışılmış. bilinen bir senaryonun aynen alınmış olmasının sıkıcılığı içinde, akıcılıktan uzak, iyi kurgulanmamış bir son.. yani senaryo ve yönetmenlik açısından.. vasatın çok altında..
    melek-fat
    melek-fat

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    çok üzüldüm paramı ve zamanımı böyle bir film için harcadığım için bence zamanınız kıymetliyse böyle bir film için harcamayın....10/1
    ladys-2008
    ladys-2008

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Çok gülmedik ama fena değildi dahakötü bekliyordum ama ne yalan söyleyim beğendim bile osmanlı cumhuriyetine filan 10 basar kesinlikle çok kötü değildi eve çok basit işlenmiş ve ucuza getirilmiş ama yinede beğendim fatih ürekin oyunculuğunada bravoo 10/5 verebilirim.
    gok-1977
    gok-1977

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gülmek için gittim. ama gülemedim. sacma benim beklentimi karşılamadı bizim için zaman kaybıydı.
    s-s-24
    s-s-24

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    berbat ötesi bi filmdi bence.merak ettim fatih üregin oynadıgı film nasıl diye ama gittiğime pişman oldum acıkcası.iyi bi film beklemiyodum ama bu kadarınıda beklemiyodum.nese herkese sölüyorum zamanızı boşuna bi filmde tüketmeyin paranızıda tabi...
    misssmile
    misssmile

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    paranıza yazıkyarısında salonu terkettim gerçekten vasattı.
    kobe-ycur
    kobe-ycur

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    izleyenler arasından bir kişiye çekiliş ile araba verilecek olması bu filmden ne beklediğimizin açık bir göstergesi!!!
    azmanefendi
    azmanefendi

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    fena film değil bence..fatih ürek beklemediğim kadar güzel oynamış..çok komik bi film değil ama eğlenceli..
    misbaharikan
    misbaharikan

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    fatih ürekin oyunculuğundan beklenemeyecek kadar iyi bir performans göstermiş olduğunu itiraf etmek gerekli. aysu kayacı yine bildiğimiz aysu kayacıydı pek bi fark yoktu. filmde çok kötü değildi ama mükemmelde değildi. yani insanın canını sıkmıycak bir komediydi heleki sonu zaten bütün filmi izlemenize değiyo. ii seyirler...
    metehangun
    metehangun

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en kötü film aklı olan bu filme gitmez
    yazık türk sineması bunlarla kendini avutuyor
    çok yazık
    anubis1313
    anubis1313

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    sadece merak ettiğim için gittim...herhalde yarısında çıkarım demiştim...ama hiç bitmesin istedim... çok eğlendim...muro danda arog tanda iyiydi...
    melgibs
    melgibs

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü türk filmleri klasmanın da ilk 3 yer alacak katar kötü bir film. Yorum yapan lardan bri demiş asansörden daha sıkıcı diye bukadar iyi anlatacak bir film örneği bufur bence. Film in ilk bölümü bitti hala bekliyorum izleyicilerin beklentisini cevap verecek sahneyi ama nerde. Sanırım böyle filmler bu yıl çıkmaya devam ederse sinema geçen sezan yaşadığı boş salonları seneyede görürler. Böyle saçma filmler zamanımızı ve paramızı çalıyor. Hakkını verelim görüntü kalitesi ve kurgu süper başka da bişey yok. Herkese İYİ Seyirler.
    okbey
    okbey

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    sırf otomobil çekilişi için gidilecekse bu filme yapımcılar bile gişe yapamayacağından korkmuş olsa gerek
    ultraslanlim
    ultraslanlim

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar inanın son zamanlarda çıkan türk filimlerine neredeyse tamamına gittim inanın oyuncu kadrosu okadar geniş degil ama manyak güzel bi filim yapmışlar bence seneryo çok güzel filim sürükleyici komik olmayabilir ama seneryo sizi sürüklüyor ve heyecanla olayların sonucu ne olacak diye bekliyosunuz
    neco-2000
    neco-2000

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    merhaba arkadaslar
    oncelıkle sunu soylemek ıstıyorum fılm cok dda kotu degıl ama gulmekten karnımıza agrı gırecek dıye dusunmeyın
    sadece eglencelı bır fılm dıyebılırım
    fatıh urekın ve aysun kayacının oyunculugu cok guzel ancak bu fılmde sonuk kalmıslar
    fılm bellı bır dakıkadan sonra bayıyor
    puanım 610
    son gunlerde vızyona gıren fılmlerın ( osmanlı cumhurıyetı-arog-muro-seytanın pabucu ) hepsı orta derecede.. ama recep ıvedık ortalıgı kırıp gecırecek .. cunku bu fılmlerın hepsıne gıttım ama doya doya gulemedım. umarım recep ıvdeıkte gulerız
    saygılar