film yeterince bekleneni veriyor bu kadar yersiz lafların tümü önyargıdan doğmaktadır. amerikanın yapmış olduğu en kötü filmler neden bizde yüksek puan alır bende bunu anlamıyorum. kimse demesin bana bu filmde en az 3 kere kahkaha atılacak yer var ki bu en gülmeyenler için geçerlidir. ben filmi izlerken yeterince zevk aldım akış olarakta sıkıcı olmayan bir filmdi. 10/6
Aslında izlemeden önce önyargılıydım.Ama filmi izlediğimde eğlendim...Bir sanat eseri görmesem bile en azından eğlendim diyebiliyorum.Zaten bir komedi filmi için 'eğlenme' kavramı dışında ne aranır ki...Bence güzeldi...En azından çok daha fecilerini bile izledik.7/10...
Favori yönetmenlerim Coen Kardeşlerin en sevdiğim filmlerinden biri olan 'The Ladykillers' filmini kopya etmiş,bizim Türk filmi standartlarımızın nasıl yerlerde süründüğünün tescilli onaylı bir belgesidir bu film...İnanılmaz kötü,bu filme gülmek neredeyse imkansız,bırakın gülmeyi sinemaya sanat olarak bakıp sinema ile haşır neşir olanları tebessüm bile ettiremeyecek kadar anlamsız,manasız,kötü ötesi bir film...Aslında film de değil bence...Buna film demek bile yürek ister...Tek kelimeyle Türk Sinemasına yazık ediyorlar...
Coenlerin filmine benziyor gerçekten.Film beni şaşırtmadı pek bir şey beklemiyordum tek şaşırdığım nokta f.ürekin oyunculuğu gayet iyidi onun dışında zaman kaybı 3/10
Bir filmin kopyasını bile düzgün bir şekilde yapamayan sinemacılarımız; size ne denirki. Boyunuzun ölçüsünü kaç defa almanız gerek. İnsan seyircisine bu kadar işkence yapamazki ama durun Turgut yasalar ve ekibi size gününüzü gösterecek. İki saat boyunca beyniniz uyuşacak. Tanrım keşke elektrik gitsede bu işkence bitse diye ne kadar dua ettim. Ama Tanrı muhtemelen Stanley Kubrick filmi izliyordu ve başrolündede Heath Ledger oynuyordu. Boşuna aramızdan onu almadı.
fatih ürekin oyunculuğundan beklenemeyecek kadar iyi bir performans göstermiş olduğunu itiraf etmek gerekli. aysu kayacı yine bildiğimiz aysu kayacıydı pek bi fark yoktu. filmde çok kötü değildi ama mükemmelde değildi. yani insanın canını sıkmıycak bir komediydi heleki sonu zaten bütün filmi izlemenize değiyo. ii seyirler...
işte komedi anlayışımmızı recep ivedik ve arog-gora gibi filmlerle sınırlayınca başka filme ihtiyaç duymuyoruz. fatih ürek sanada 10/10 filminede 10/10 !!!
Herşeyden önce emek var... Salonda sadece 7 kişi bile olsak Muro dan daha çok güldügüm ve espirisini yaptığım kesindir. Anlıkda olsa yine yüzümüz güleç çıktık;) herkese teşekkürler
Tüm oyuncular çok güzel oynamışlar ellerine sağlık. Ancak bu senaryo onların oyunculuklarını heba etmiş. Senaryo boş. Ayrıca sayın yönetmen de komedi filmi çektiğini unutmuş galiba. Ama bu filme gidin. Şurda burda dalga geçtikleri Fatih Ürekin oyunculuğunu görün. Kendisini bundan sonra daha sık sinemada görmek istiyoruz.