yorumlarda bazı arkadaşlar türk filmlerini baya aşağılamışlar ayıptır yazıktır yav yapmayın lütfen işte size on numara film izleyin çok keyf alacaksınız inanın...
evde sıkıntıdan patladıysanız, yapacak hiçbirşey yoksa nasıl vakit geçirsem diye düşünüldüğünde izlenilecek bir film bence..bu söylediklerim haricinde izleyip değerli vaktinizi harcamayın derim ben.. 4/10
Film gerçekten çok güzel, Uğur ile Pınar karakterlerinin arasındaki aşk perdeye çok güzel yansıtılmış. Ayrıca bence Fenerbahçe ile ilgisi yok, ben Beşiktaşlıyım ama açıkçası ordaki takım aşkına hayran kaldım ve ayrıca fedakarlığa.. yoksa totem mi desem :)
izlenebilir bir filmdi.kimi bariz hataları gözüme çarpsa da eğlencelik ve tatmin edici bir türk yapımı romantik komediydi.yalnız tolgahan sayışman bazı yerlerde oldukça vasattı fakat normaldir,fahriye evcen ile kimyalarının tutmasıydı önemli olan ve öyle de olmuş zaten.rahatlıkla önerebilirim,umarım böyle filmlerin sayısı artar.ve tim seyfi mükemmel bir iş çıkarmış bunu da belirtmeden edemeyeceğim,o role başkasını düşünemiyorum zaten,tüm karakterler güldürdü beni,büyük ihtimal siz de öyle yapacaksınız.
çok güzeldi... insanın içini ısıtan, salondan çıktığında kalbinde bir tat bırakan. eski türk filmlerindeki aşkın günümüze uyarlanmış hali adeta. mutlaka izleyin özellikle de fenerbahçeliyseniz :))
Bir çok bu tarzdaki romantik komedilerin birleşimi gibi olmuş,Hatta aynı bu tarzda Brazilya filmi vardı.Konusu nerdeyse bununla aynı.Senaryo çok zorlama olmuş.Başrol oyuncuları ellerinden geleni yapsada,film benim gibi bu tarzı çok sevmeyenler için izlenmesi zor.Son 40 dakkasını ileri sararak izledim ve bitirdim.Sevenleri olucaktır muhakkak.Pek bir erkegin sevecegi bir filmde gil.Daha çok bayanlara göre bir film.