Veba
    2,9
    Veba hakkında görüşlerin ?

clubber80
    clubber80

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    film cok kotu dııl ama cokta ıyı dııl, bu film efsane dıosanız yanılıosunuz orta sınıf bı fılm
    serkan-cosan77
    serkan-cosan77

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    konu itibarı ile yolda geçen bir film öncelikle yol filmlerine oldum olası zempatim vardır / kaldıki birde illet bir hastalığın insanları ne durumlara düşüreceğini sevgili / hatta aile kavramının yok olabileceğini önemli olanın her kimsen tekde kalsan sonuna kadar direnmen gerektiğini üstüne basa basa sunan bir film ( kötü diyen arkadaşlar sinemanın s sinden anlamıyorlar kusura bakmayım / bir emek ve iyi bir konu varsa ve kardeşim oturduğun salonda seni geriyor hatta hüzünlendiriyorsa o sinema filmi kötü olmaz ; olamaz / mutlaka vizyondan çıkmadan önce gidin görün
    ilsalaron
    ilsalaron

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Kadro olarak iyi ve tanınmış genç oyunculardan olmasına rağmen kurgu ve senaryosu vasatı aşmayan bir film.
    kad44
    kad44

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar film gayet güzeldi.Niçin bu kadar olumsuz yorumlar yapıldı anlamadım.Tamam çok güzel değildi ama yine de güzeldi.Chris Pine hep romantik-komedi filmlerde oynuyordu ve çok da güzel oynuyordu.Bu rol de çok yakışmış.Her film iyi ya da kötü biter.Bu filmde ikisi de yok.Bu da bu filmi farklı yapıyor.
    fonola
    fonola

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    fragmanlarını izleyince gidilmesi gerekir diye düşünmüştüm. ama gereksizmiş filimde heycan ve gerilim adına hiç bir şey yok ... Halbuki sneryo işlenmeye o kadar elverişli ki ama olmamış herşey üzüntünüz heycanınız yarıda kalıyo izlemeye deymez
    tilsim1905
    tilsim1905

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Filme dün gittim.Ve hayatımda bu kadar anlamsız bir film izlemedim.Yani filme o kadar dalmışım film bitmiş inanın reklama girdi sandım arkadaş dürttü de bittiğini anladım.Güzel heyecanlı bir başlangıç ve anlam veremediğim mantıksız bir final.Keşke daha heyecanlı bitirselerdi.korku filmi duygusal bir şekilde bitti yine de napalım girmiş bulunduk
    Altuğ K.
    Altuğ K.

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar ben anlamıyorum yani burda ortalama puan 5 ama ımbd de 7.2 gıbı yuksek puan almış ya biz fılmlerı cok begenıyoruz cok puan verıyoruz veya hıc begenmıyoruz yerın gıbıne sokuyoruz... bence de guzel degıl ama yani bu kadar kotu dıye abartmaya gerek yok bence.
    Simay Taşer
    Simay Taşer

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    bence gidilmesi gereken bi filmm ki erkek arkadaşım kötü demesine rağmen girdim çokta beğendimm hayatta kalmakmı sevdiklerinin yaşamasını seçmekmi film sizi bu noktada yönlendiriyor
    fetih-18
    fetih-18

21 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Kısa ve öz
    İzleme izlettirme
    Beğenmediğimiz türk filmlerine gidelim bağri onlar para kazansın bunların yerine
    Bundan sonra ben böyle yapacağım
    umut-buruncuk
    umut-buruncuk

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    yaw herkes her filme iğrenç vaktinis değerlse gitmein dio ii de abicm bu nası iş bütün filmler ktse nie sinemaya gidces yha zevkler tartşlmaz ltfn insnların şevkini gitme hevesini bozmylm abuk sabuk eleştiriler yabmayalıöm ltfn
    gozdeeva
    gozdeeva

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    tamamen vakit kaybı.bu kadar amaçsız bir film görmedim ben, ana fikir falan hiçbir şey yok.
    ziziy
    ziziy

19 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Öncelikle emeğ saygı.

Arkadaşlar filmi dün izledim, inanın bana bişey katmadı. Tek vereceği şey hayatınız da her kim olursa olsun kendiniz için herkesi geride bırakarak yola devam etmeniz. 4 kişi ile geçen bir film, bizim alışa geldğimiz 28 day later Filminin yanından bile geçmez, bu kadar iddalı konuşuyorum. Benim fikrim film hep doldurulmuş, insanları boş meraka sokan yönleride var. Zaten nasıl başladığını vebanın nasıl yayıldığını, ne olduğunu ve inanın sonun da ne olduğunu bile anlamaycaksınız. Şu bir gerçek ki bir film için 2 evi boşaltmak, bir sokağı kapatmak ve 4 oyuncuyu alıp bir hastalık filmi yapmakla bitmiyor...
    desmistigris
    desmistigris

10 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşa katılıyorum 28 days later süper di ve tabiki devam filmide öle .
    sukruveoncuertas
    sukruveoncuertas

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    -Veba- bir film için oldukça tiksindirici bir isim,filmin konusu bana bazı filmleri hatırlattı,umarım bir hayal kırıklığı yaratmaz.

Bekleyelim de Görelim.....