jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper filmdi ya!özellikle robert de niro ve joe pesci mükemmelin üstündeki oyunculuklarıyla filmi başyapıt kılan etkenlerin başında geliyor.Stone un güzelliğine filmin mükemmel müzikleride eklenince ortaya leziz bir film çıkmış.Herkesin görmesi gerek.9/10
Alanında çok sağlam filmlerden birisi. Joe Pesci Robert de Niro var daha ne olsun, zaten bu iki aktör boş beleş filmde bir araya gelmez mükemmel olmuş. Aklıma kazınan bir replik belirtmek istiyorum. Robert de Niro kumarhanede makine sorumlusuna sinirlenir ve der: Burada işleri yapmanın üç yolu vardır, doğru şekilde, yanlış şekilde ve benim yaptığım şekilde... Süper ya. Mutlaka izleyin ama dublaj değil altyazılı izleyin tavsiyemdir.
Çok iyi bir filmdi, joe pesci zaten bu rolün adamı. Her türlü pis işi çevirebilecek bir tip. Bu filmi izleyenlere Goodfellas'ı da izlemelerini tavsiye ederim, onun da tarzı buna çok benziyor.
harika harika harika iyi kötü çirkin güzel aşk ihanet mafya suç para kumar silah sadakatsizlik başka başka ne söylesem az kalıcak yanında kendinize bir iylik yapın mutlaka ama mutlaka izleyin süper bir film 10 üzerinden 11...
178 dakikalık süresine rağmen hiç de sıkmayan filmdir.Sharon Stone’nun oyunculuguna bayildigim filmdir ayrica.Tabi diger oyuncuların performanslarıda alkışlıktı.Scorsese’den unutulmayacak bir film daha.
Bence DeNiro-Scorsese ortaklığının en iyi 2 filminden biridir. (Diğeri GoodFellas) Gerçekten DeNiro yine o kadar iyi oynuyorki içim cız ediyordu çok zaman. Pesci GoodFellas taki kadar öne çıkmasa da oyunculuğunu konuşturuyor. Stone da beklenilenin üstünde performansta, bu arada Woods u da görmek güzel.
Filmin handikapı ise biraz uzun olması, arada çok az da olsa sıktığı yerler oldu ama genele vurulduğunda dikkate değer diyemeyeceğim. Bence mutlaka izleyin, hele sonu. . . 8,5/10
Dipnot: Filmin orjinal diliyle izlenmesi Şiddetle tavsiyemdir.
Scorsese & DeNiro & Pesci üçlüsü ne yapsa izlerim.Bu üçlüye bayılıyorum.Kumar ve suç dünyasına sert bir bakış atan film, Scorsese’ın ustalığını fazlasıyla kanıtlamakta.
bu filmi 2 ay önce izledim ama şimdi yorum yazmak nasib oldu:)..ben filmi robert de niro için izledim faakt joe pesciye bayıldım doğrusu süper bi adam.insanı ürperten bi karakteri var filmde..robert de niroya aile merhametli baba karakteri yakışmış..film güzeldi.finali biraz farklıydı ama olsun.
Bu film nasıl kötü olabilir ki. Yönetmen Martin Scorsese bir efsane. Oyuncular Robert De Niro ve Joe Pesci birer efsane. Senaryo da ortalamanın üstünde olunca kötü olması için uğraşmak gerekirdi herhalde. 3 saat gibi bir uzun süresine rağen hiç sıkılmadım ve keyifle izledim. De Niro her zamanki gibi müthişti ama Joe Pesci için ayrı bir parantez, çok fazla sayıda filmde oynamamış keşke oynasaymış ama belli başlı filmlerde de en üst düzeyde oynamış. Bununla birlikte Goodfellas ve JFK filmleri çok üst düzey filmler. Ve Pesci bu üçüne de damgasını vurmuş. Ama en ağırlıklı olarak bu filmde oyunculuk şov yapmış. Ve daha uzun süreli oynamış.
Film genel olarak ağır ilerleyen bir film. Gerilim var hep ama aksiyon dozuna geçmeyen bir gerilim. Belli bölümlerde hareketlilik yaşanıyor. İnsanların ne kadar aç gözlü ve sınır tanımayan varlıklar olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Kazandıkça daha fazlasını istiyor insan ve bir süre sonra onu hiç bir şey memnun etmiyor. Tatminsizlik oluyor. Ve kaçınılmaz sona doğru gidiyor.
Las Vegas'ın o bozuk adalet sistemine, karışık yapısına da değinen bir film. Para babalarının kök söktürdüğü semtte, isteyen istediğini, istediği şekilde yapıyor ve herkes bundan faydalanıyor. Ayrıca kumarhanelerin de işleyiş biçimlerinin nasıl olduğunu da gözler önüne seren bir film. İyi seyirler.. 8.2/10
Robert De Niro;eşine ne kadar da para,pul,mücevher ve maddiyat anlamında ne sunduysa bir türlü eşinin sevgisini ve sadakatini kazanamıyor.Eşinin bitmek bilmez arzuları karşısında mutlu bir aile için çırpınan adam olarak görüyoruz Robert De Niroyu.Hayatta en önemli değerlerin güven,sadakat,sevgi olduğunu görüyoruz.Maddiyattan önce bu değerler insanda var olmalı ki, insan huzur bulabilsin.Ders çıkarılacak önemli mesajlar veren bir film.. 9/10