süper filmdi ya!özellikle robert de niro ve joe pesci mükemmelin üstündeki oyunculuklarıyla filmi başyapıt kılan etkenlerin başında geliyor.Stone un güzelliğine filmin mükemmel müzikleride eklenince ortaya leziz bir film çıkmış.Herkesin görmesi gerek.9/10
filmi bir kez daha izledim harika bir filmmiş.müzikler harika oyunculuk harika konu harika ve hatta akıcı değil demiştim akıcı bir film.bu kadar uzun bir filmde bunu yakalayabilmek gerçekten çok zor olsa gerek.sadece sharon stone ile olan ailevi ilişkiler biraz duraksatır olmuş filmi.ama sharon stone film de resmen bir prenses gibi başlayıp sonra dan ah şu kadın milleti işte dedirtiyor :) ama ne kadın ya :)
bu filmi 2 ay önce izledim ama şimdi yorum yazmak nasib oldu:)..ben filmi robert de niro için izledim faakt joe pesciye bayıldım doğrusu süper bi adam.insanı ürperten bi karakteri var filmde..robert de niroya aile merhametli baba karakteri yakışmış..film güzeldi.finali biraz farklıydı ama olsun.
Bu film için olumsuz görüşlere katılmıyor hayretle okuyorum. Filmin süresi muhteşem anlatım şekli ve çekim teknikleri ile kesinlikle farkedilmiyor aksine acaba sonra ne olacak dedirtiyor.Robert De Niro' nun ilahlaştığı bir film daha diyebiliriz.Scorsese' nin muhteşem eşi benzeri görülmemiş tarzı filmi en üst basamağa taşıyor.Joe Pesci, Sharon Stone mükemmel oyunculuklar sergilemişler kesinlikle aşağı kalmıyorlar .Eleştirmeden önce şöyle bir kenara çekilip böyle filmler ne kadar yapılıyor kaç senede bir geliyor karşımıza düşünmeli ve hakkını vermeli.Arşive eklemek için bir saniye tereddüt etmediğim bu filmi izlemeyenlerin kaybı çok büyük bence.
iyi oyunculuklar iyi konu tek problemi süresi bi süre sonra sıkılabiliyosun ama kesinlikle izlenmeye değer zaten martin scorsese’nin 2.5 saatten kısa süren bi filmi yok
beni hayal kırıklığına uğratan bir filmdi. Oyuncu kadrosuna bakılacak olursa kesin iyi bişeyler çıkar diye düşünülebilir ama kurgu ve olayların anlatımındaki sadelik ve tek düzelik sıkca canımı sıktı. Daha iyi bir yapım bekliyordum.