carpathia07
29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bu film benim en sevdiğim filmler listemde iki numarada.öylesine mükemmel teori öylesine mükemmel kurgu.(komplo teorisini sevenlere ve kennedy nin nasıl öldürüldüğünü merak edenlere cevap niteliğinde bir film)jim garrison rolü kevin costnera mükemmel gitmiş özellikle lee harvey oswald gary oldman cok yakışmış 10/10
izlediğimde orta okuldaydım ve sürekli bu filmin adını aradım durdum.bulduğumda ise lisedeydim. hala da bu tarz filmler çekilse de izlesek der dururum.(bu arada üni 2. sınıftayım şu an :)
Uzun bir film ama izlenesi de bir film. Senaryo mükemmel. Yer yer belgesel tadında. Ben iyi bir sinema izleyicisiyim diyen herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum.
Başarılı oyunculuklarla örülü neredeyse bir belgesel-canlandırma tadında olan ama fazlasıyla uzun süreli bir film JFK.Amerika'nın Kennedy dönemindeki soğuk savaş dönemi anlatan film,yine Oliver Stone'ın iyi bir yönetimiylede takdiri hak ediyor.Ayrıca konu gereği Türkiye'den de çokca söz ediliyor.Politik film meraklılarına duyurulur.
John F Kennedy’nin ölümü ve cinayetin arkasındaki tüm sır perdesini cesurca anlatımını ancak Oliver Stone başarırdı ve başarmışta. Usta oyuncu kadrosu ve usta bir yönetmenle iyi bir film çıkmış ortaya. Yalnız filmin çok uzun olması ve aksiyonun az olması açısından herkesin seveceği türden değil.
Film gerçekten çok iyi, Kevin Costner'ın oyunculuğu harika. Ama ne yazık ki bu da bir Hollywood filmi! Yani JFK suikastının arkasındaki gerçekleri, asıl planlayıcıları fazla deşifre edemiyor. Suikastın sadece ''para'' için işlendiği mesajını vererek, gerçek suçluları saklıyor bana kalırsa. Ama her şeye rağmen film gerçekten çok iyi. Kennedy Suikastı'nın bir komplo olduğunu tüm çıplaklığıyla kanıtlıyor. İyi seyirler
...Oliver Stone'un (kisisel gorusumce) filmografisinin en iyi filmi. Cok titiz bir calisma sonucunda Kennedy suikasti uzerine yapilmis cok kapsamli, olay hakkinda herseyi bildigi sananlari bile yeni gerceklerle karsi karsiya birakan bir film bu. Ozellikle kurgusu ile harikalar yaratan, uzun suresine karsin seyircinin ilgisini sonuna dek ayakta tutan filmin olagustu kadrosunu da unutmamak lazim...(9/10)
KESİNLİKLE OLIVER STONE`UN PLATOON İLE BİRLİKTE EN İYİ FİLMİ!ETKİSİNİ HİÇBİR ZAMAN YİTİRMEYECEK ANLATIMI, BUGÜNE KADAR GÖRDÜÐÜM EN İYİ KURGUSU, TOKAT GİBİ YÜZÜMÜZE VURULAN GERÇEKLERİ VE GERÇEK BELGELERE DAYANILARAK HAZIRLANAN SENARYOSUYLA TAM BİR BAŞYAPIT.STONE POLİTİK SİNEMADAKİ USTALIÐINI YİNE KONUŞTURMUŞ.10/10...