Ilknur K
1.243 değerlendirmeler
3 Şubat 2016 tarihinde eklendi
Baştan sona eğlenceli bir filmdi. Aslında çocuk sahibi olmanın ne kadar zor olduğunu vurgulayan bir fil yani yanlış mesajlar içeriyor ama sonu güzel ve anlamlı bitti.
5.7 asla. bence 7 olmalıydı. gayet güzel bir filmdi. oyunculuk iyiydi, zaten oyuncuları öyle çok zorlucak bir sahnede yoktu. senaryoda iyiydi. en azından çoğu rom kom gibi boş değildi. kadının güvensizliğinide iyi yansıtmışlar. zaten olayın gidip gelmesi bunun üzerine kuruluydu. aslında tüm senaryo bunun üzerine kuruluydu. yoksa kadın çoktan evlenir çoluk cocuğa karışırdı. bu kısmı biraz yaşlı teyze modunda oldu. neyse izleyin keyif alın. çünkü sıkmadan eğlendirerek izeltiyor kendini.
filmde şunu fark ettim ; orijinal seslerin ve oyunculukların birbirine göre çok zıt olduğunu ama aynı filmi türkçe dublajlı olarak izledim ve hem seslerin hemde oyunculukların daha iyiymiş gibi olduğunu fark ettim burada hiç kuşkusuz ki dublaj sanatında ne kadar başarılı olduğumuzdur. bu örnekteki film gibi çok film var. filmde dediğim gibi uyum yok, yaş farkalrı ilgiyi dağıtıyor, gereksiz yere uzatılmış bir senaryo, gereksiz doğum ayini, gereksiz yere oldu bittiler var filmde. kısacası çok eksikli bir j.lo filmi daha j.lonun sadece meksikada yaşanmış olaydan uyarlanan bordertown olmuştur gerisi tıraş
yapacak başka bir işiniz yoksa zamanınız varsa izleyin derim :) 10/2
Çok kaliteli bir film her şey türk örf ve adetlerine uymak zorunda değil.Sonuçta türk yapımı bir film mi? Böyle enteresan söylemleri çok anlamlı bulmuyorum.Ben çok keyif aldım izlerken Jennifer Lopez iyi bir oyunculuk sergilemiş.
Çok kaliteli bir film değil lakin 5 puanlık bir film hiç değil. Hoş bir romantik komedi olmuş. Jennifer lopezden çok erkek karakter daha samimi geldi bana. Jennifer Lopez yerine bu tarz rolleri daha iyi oynayacak bir bayan oyuncu oynayabilirdi.Ya sinemada düzgün bir film bulamadığınızda gidin ya da evde izleyin. 7/10 Ben şahsen oyuncak hikayesi 3 ü kaçırdığım için gittim.
Bunaltıcı yaz günlerinde oturup kafa yorucu film izlemektense böylesine içi boş ama bi o kadarda huş film izlemek isteyenler için güzel film. Sıkıcı değil, izle , biraz gülümse ve unut!
Off..Artık bıkkınlık geldi şu klasik romantik komedilerden..Yahu en azından şu seneryonun ilerleyişini biraz değiştirin..Atık ezberledik filmin hangi bölümünde ne olacağını ne biteceğini..Bir tane güzel kadın,bir tane yakışıklı erkek..ee sonra'Bu kadarla bitiyormu ya..?Farklı birşey yok saçma sapan bir vakit geçirme gereci.Size hiçbirşey katmaz,izlemeyen birşey kaybetmez.İzle unut filmlerden..