Bence başarılı bir çalışma. Türk Sinemasını adam akıllı şimdilik için uzaya çıkaran Yılmaz şimdi de asırlar öncesine götürüyor. Espriler seviyeli ve cidden sinemaya aşina olanlara yönelik. Ha bu arada Cem Yılmazın şimdi de Western düşüncesi var. bence işte budur olay. Sinemamıza yeni perdeler aralamak. Ve bunu şu an en iyi o yapıyor.
arkadaşlar öncelikle cem yılmazı böyle bi film yaptığı için kutlarım 10 numara bi film her zaman yaptığı işin üstüne eklemeler yaparak yoluna devam ediyor bravo,film tek kelimeyle süperdi,konu farklı taş devri komedisi yapmışlar bu türkiyede ilk kez yapılıyo bence bundan daha iyisi yapılamaz.Bir yazar demişti köşe yazısında arog vizyona girdiği 3.gün ismini hatırlamıyorum türkiyede 9 tane daha cem yılmaz olsa işte türkiye tam anlamıyla yaşancak yer olur.Cem yılmazlar kolay yetişmiyor kıymeni bilelim...
ya beğenmeyen arkadaşlar ne bekl,yodunuz da bu kadar hayal kırıklığına uğradınız yahu...adam komedi filminin hakkını vermiş herşey güzel bence...eğer sen cem yılmazın tarzını beğenmiyosan yok film yapma yok şöle böle diyemezsin çünkü adam bi emek harcıyo ona yazıktır yapmayın...ben çok eğlendim çünkü cem yılmazdan ne bekleyeceğimi biliyordum!!!
cem abi mükemmelsin. Türkiyeye adam akıllı animasyon efektleri getirdin sağol. j.park filmlerini aratmıyordun. keloğlan karaprense karşıda acaip bir ejderha görmüştük ondan sonra bu tasarımlar iyi gitti. Kim ne derse desin senaryosuyla da verilen emeğiyle 10 numaralık bir film olmuş. Recep ivedik tarzı emek harcanmayan otel filmlerine on basar.
bence gayet güzel bir komedi filmiydi..uğraşılmış olduğu apaçık ortada.bel altı espriler olmadan da çok rahat güldürebildi insanları.filme gittiğim sinema salonunda herkes katıla katıla güldü.neden bu kadar eleştirildiğini hala anlamış değilim.ben beğendim.10 üzerinden 10 olmasa da bence 7-8 gibi puanları hakediyor.
todesengel_tod rumuzlu arkadaşa tamamen katılıyorum. 'Dahşan Affı' 'Viyagara Şelalesi' gibi terimler (ve film de ki karhramanların isimleri) bir komedyenin ne kadar yaratıcı olduğunun en belirgin özelliğidir bence. Ki Cem Yılmaz gösterilerinde de hazır cevap ve yaratıcın olduğunu kanıtlamıştır. Ama biz ivediklerle, dabbelerle, hababam sınıfının tekrarı rezaletlerle mizah anlayışımızı okadar düşürdük ki, artık esprinin kralı önümüze konsa birinin bize lebin devamını da söylemeli ki, onun leblebi olduğunu anlayalım. Artık komedyenin Çorumdan bahsettiğini ne zamna anlarız orası da meçhul.
bence bu filme komik değildi diyenler ya esprileri anlamışlar yada o kadar karamsarlarki gülmek onlara zor geliyor...ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum
Arifin maymunların arasında yatıp sonrada işediği teasırı çok beğendim. Ayrıca dinazoru baya gerçekçi yapmışlar. Bir Türk olarak gurur duymak gerek :))
Bence film çok güzeldi ama tabi bizim halkımız bazı filmlerdeki ince esprilerden anlamıyor. Recep ivediki beğenenleri anlamıyorum çok saçma hiç espri olmayan sadece ivedikin yaptığı saçma hareketlerle güldüren bir filmle kıyaslanamaz bile arog ince ve çok kaliteli esprilerin olduğu bir film aldığı oy ise hiç haketmiyor bence 8,8/10 kesinlikle Cem Yılmazı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.