A.R.O.G.

1.061 Kullanıcı yorumları

sabo97
sabo97

19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldi biraz mantıksızdı ama komikti espiri çok ypkmu ama cem yılmazı kutlarım müthiş bir film (kıyasla goradan daha güzeldi)
Jet-Li-2
Jet-Li-2

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
keyif alırsınız ama insan bi G.O.R.A bekliyor..810
Tuna O.
Tuna O.

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Gora kadar güldüğümü ve çok muhteşem bir film olduğunu söyleyemeyeceğim ama yinede çok güzel espriler ve eğlenceli sahneler var, izlemeye değmez türü yorum yapılacak kadar kötü bir film olduğunu düşünmüyorum, bence gayet izlenebilir ve günü eğlenceli geçirmek için güzel bir film tavsiye ederim... 8i hak eder...
tayf-2
tayf-2

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Merakla bekliyorum,ayrıca cmylmz gayet iyiydi arkadaşım espriler eskide olsa yinede eğlenceliydi.
rasidekmen
rasidekmen

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar cem yılmaz süper bir film yapmış espriler çok iyi burda vasat cem yılmaza yakışmadı gibi yorum yazan arkadaşlara bakmayın gorayı 10a katlar adam süper espiriler yapmış gerçekten müthiş küfretmeden hemde tabii herkes bu espirilere vakıf olamamış ama mutlaka ama mutlaka gidin derim ben 10 puan
cs-shady
cs-shady

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filme olumsuz yorum yazan arkadaşların komedi ölçütleri nedir çok merak ediyorum. Komediye örnek verebilecekleri kaç tane film var acaba ? Film kesinlikle muhteşemdi. Herkez izlemeli.
tugba-bulut-58
tugba-bulut-58

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence bu film gidilmeye deger çünkü hiç bilmeden başka flimlere gidiyoruz ama cem yılmaz gibi ustaa birinin filimine gitmiyorsunuzz 5 aralık bekle beni :)
Selçuk Tozman
Selçuk Tozman

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle seviyesi yüksek insanlara hitap ediyor. espriler herkesin anlayabileceği düzeyde olmadığı için çoğu kişi bırakın gülmeyi neden bahsedildiğini bile anlayamıyor. bu yüzden insanlar filme kötü diyorlar. cem yılmaz çok güzel bir iş çıkartmış.ben filme 9/10 veriyorum.
medjai78
medjai78

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
8/10

Nedense herkes sadece gülmek ile filmi güzel veya kötü yapıyor. Ne yani filmde az gülünce, yerlere yatmayınca güzel olmuyormu. Adam dörtdörtlük film yapmış daha ne olsun. Recep ivedikde ki gibi bir tane kıro çıksaydı da şebeklikmi yapsaydı.Zaten farkındaysanız film demiyorum recek ivedike. Çünkü onu film yapan hiçbir unsur yok. Ne senaryo ne yönetmenlik ne görsellik yani hiçbirşey yok. Ama bu filmde herşey var.
erdemceliker
erdemceliker

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
AROgu izledim... Büyük beklentiyle gidince kötü oluyor..

Bi de şu Fragmanlarda bütün güzel esprileri vermeseler, filme de bişeyler kalacak.. Zira Rıdvan Dilmen sahnesi dışında çok çok gülmedim..
erhancetin
erhancetin

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Beklediğimi tam bulamadım diyebilirim.filmde ufak ufak onlarca espri vardı.hatta cem yılmaz ın her 3-4 cümlesinden biri muhakkak espiriliydi ama espriler pek dişe dokunur değildi.bence gora daha komikti.kötüydü demiyorum ama büyük beklentiyle gitmeyin derim ben.saygılar...
mettt
mettt

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
kaliteli espriler vardı, bazı bölümlerde çok güldüm, hele de filmin başında taksi çağırma sahnesi var çok güzeldi :)ayrıca çok fazla gönderme yapılmışgoraya nazaran daha bi aile filmi olmuş, en azından fazla küfür yoktu, gora kadar iyi olmasada yinede iyiydi 10/7
turkl82
turkl82

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çoğu insan filmden çıktıktan sonra film içindeki bazı replikleri kendi kendine ya da arkadaşlar arasında tekrarladığında, filmi izlerken aldığı tadı tekrar alamadığı için filme 'kötü olmuş' yaftasını yapıştırıyor.Adam boşuna demiyor, 'ben tekim' diye... Gerçekten tek... Film de harika olmuş, çok güldüm... Hatta öyle ki bazı sahneler aklıma geldikçe hala gülüyorum...İnsanlar zamanla anlayacaklar elbet onu... Ne demiş Cem Yılmaz; 'Zamanla oturacak bunlar...'
altuneli
altuneli

4 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Jurassic parka çevirdiniz lan!!! :)Kesinlikle Cem Yılmaz Türkiyenin millet olarak zirveye çıkardığı en doğru tercihtir. Adamda yetenek, cesaret, zeka herşey var. Çıkan üründe güzel olacak tabi. Kim korkmadan tek başına gömüyor okadar parayı? Şahan mı? Şahan çok sevildi ama yaptığı piyasa malı filmle sinemada bekleneni veremedi. Herkes TV deki iyi işleri gibi olacağını umarken vasat bile denilemeyecek kadar kötü bir filmle karşılaştı. Yani Recep İvedike merakla gitti millet büyük çoğunluk memnun olmadı. Şimdi İvedik 2 ye kim gider merak ediyorum...Oysa Cem Yılmazın oynadığı filmlere bakın adam firesiz gidiyor.Ayrıca bu filmin çok az gişeyapmasıda bir olasılık. Bunu Cem Yılmazda biliyor ama kalitesine güvendiğinden korkmadan yine yapıyor yapacağını. Bence çok eğlenceli bir film çıkacak. Birkere konusuyla bir ilk. Zamanda yolculuk va,r tarih öncesi zaman var, dinazorlar dünyası var bunlara ilaveten bizim yurdum insanı muhabbetleri var daha ne olsun gülmek için?
buragi
buragi

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz küfürsüz de güldürürüm diyebilmek için çok çabalamış. buna neden gerek görmüş bilmiyorum bazı eleştirilerden etkilenmiş olabilir ama sonuçta o filme insanlar gülmek için gidiyor. yine de güzel bir film olmuş tekrar tekrar izlendikçe tadına varılacak ince esprileri içinde barındıran bir film