A.R.O.G.
    A.R.O.G. hakkında görüşlerin ?

1.061 Kullanıcı yorumları

birgaribyolcu
    birgaribyolcu

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi içindeki esprileri anlamak için ince düşünmek lazım:)ben çok beğendim
    gul-nw
    gul-nw

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    ülkemizde kötü filmlerin yapıldığı doğru ama tamamen de hiçe saymak olmaz..cem yılmaz her türlü iyidir,tipine bakıp da gülmüyosun cidden zekice esprileri var..herşeye de önyargılıyız zaten..
    sinema
    1 ziyaretçi
    4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Recep ivedikde Arogda türk sinemasının ne kadar geride olduğunu, neden sinema bakımından 3. sınıf ülkeler arasında olduğumuzu anlatan çok iyi filmler. Bunlara sinema diyen sanat diyen sanattan anlamıyordur.Ne zaman bizim ülkemizde dünya standartların bir film çekilecek çok merak ediyorum..Yazık bu filmler sinemadan soğutuyo insanı.....
    cuno54
    cuno54

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    İvedik miş A.R.O.G un ölüsü yeter ivediğe...
    15 günde bir film çekiliyor ve rekor kırıyor yazık türk halkına A.R.O.G kırsında demıyorum bu tarz filmler kırmasın fakat ivediğin yerine arogun olmasını daha cok isterdim açıkçası Gülmeyenler beyenmeyenler hangi türk filminde böyle görsellik ve komediyi bir arada gördünüz ... hangi türk komedi filmi avrupa standartlarındaydı ..... bunun cevabına İvedik hayranları Rece İvedik öyleydi diyemezler cunku onlarda farkında :)) Ancak G.o.r.a derler oda cmylmz nin eseri zaten.. Film çok güzeldi eline sağlık cem yılmaz kımse kotuleyemez onlar zaten güzel birşeye çalıntı kılıfı uydururlar
    emregeyik
    emregeyik

2 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle rezalet.

recep ivedik bunun yanında 7-8 dalda oscar kazanır.

artık bu filmle cem yılmaz kariyerinin sonuna gelmiştir (komedi filmi olarak)

herşey çok güzel olacak, hokkabaz gibi filmler yapsın ancak o zaman izlerim.
    leeeyla
    leeeyla

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    arog güzel bir film izlerken eğleniyorsun...
    çıkışta insan düşünmeden edemiyor harcanan meplaya bu film..
    nofear774
    nofear774

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bence film çok güzeldi ama tabi bizim halkımız bazı filmlerdeki ince esprilerden anlamıyor. Recep ivediki beğenenleri anlamıyorum çok saçma hiç espri olmayan sadece ivedikin yaptığı saçma hareketlerle güldüren bir filmle kıyaslanamaz bile arog ince ve çok kaliteli esprilerin olduğu bir film aldığı oy ise hiç haketmiyor bence 8,8/10 kesinlikle Cem Yılmazı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
    emre3294
    emre3294

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    recep ivedik arog danda gora danda çok daha temiz bir film.küfür diyip duruyosunuzda 1 tane bile yok küfür recep ivedikte.maksat çamur atmak olsun.
    mor-beyaz2008
    mor-beyaz2008

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Açıkcası Cem Yılmaz bu filmle G.O.R.A yı kullanarak cepten yemiş filmi beğenmedim
    emrah-izci
    emrah-izci

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gora kat kat daha eğlenceliydi.hani cem yılmazın 2008 turktelecom dvd sinde ölmekle ilgili bi cümlesi var ya " bu sefer güldürmedi" bu filme tam oturdu sanırım:D
    merve357
    merve357

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    herşeyden önce bu kadar kaliteli görsellikteki bir filmi o kadar fazla kötülememk lazım.
    ben arog u çok sevdim gayet komik ve eğlenceliydi tabi açıkcası gorayı daha ii bulmuştum ama adam zirve yaptı die her yaptığı kötüüü dicek kadar sinema cahili değilim
    özellikle futbol sahneleri gayet başarılı
    ilkçağa türk bakışı bakmış ve çok güzel, eğlenceli şeyler görmüş :)
    realsk
    realsk

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    en iyimiz cem yılmaz böyle yaparsa yandık artık.zamanımı heyecanımı bitirdi esprilerini anladık ama hiç komik değildi.ha ha ha.git işine ya.1/10
    hookers
    hookers

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Pek çok kişinin aksine ben gora filminden daha çok sevdim arog'u. Filmin çoğu yabancı filmlere yapılan göndermelerle geçtiği için onları takip etmek beni fazlasıyla eğlendirdi...
    harunerbil
    harunerbil

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Film aslında tüm Türk halkı tarafından beğenebilir di ama Cem Yılmazın aylar önce başladığı reklamları sayesinde halk karşısında Oskarlık bir film bekledi. Filmde orta şeker çıkınca sonuç bu oldu.
    seko-antalya
    seko-antalya

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filmi en önden izlemek zorunda kalmama rağmen süperdi çok zevkliydi hiç sıkılmadım tek kelimeyle muhteşem. Cem Yılmaz gerçekten harika bir adam tebrik ediyorum.