A.R.O.G.
    A.R.O.G. hakkında görüşlerin ?

1.061 Kullanıcı yorumları

atillaburge
    atillaburge

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Açıkçası ilkinden çok daha iiydi. Ama çok fazla bişey bekleyenler için umut kaybı olabilir. Neşelenmek ve eğlenmek isteyenler için yer yer onları tatmin edecek düzeyde. 6/10
    tarhansimsek
    tarhansimsek

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bence başarılı bir çalışma. Türk Sinemasını adam akıllı şimdilik için uzaya çıkaran Yılmaz şimdi de asırlar öncesine götürüyor. Espriler seviyeli ve cidden sinemaya aşina olanlara yönelik. Ha bu arada Cem Yılmazın şimdi de Western düşüncesi var. bence işte budur olay. Sinemamıza yeni perdeler aralamak. Ve bunu şu an en iyi o yapıyor.
    endercelik16
    endercelik16

8 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film ilk önce fazla komik gelmedi ama sonradan güzelleşti.Özellikle gol sevinci süperdi.Tavsiye ederim...
    mertgs
    mertgs

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    şu küfür etmeden güldürdü olayı o kadar salakçaki hayret ediyorum.gora da küfürün babası vardı ozaman onuda begendinmi 55ercument55. bu arada arog da nasıl küfür yok onuda anlamadım kac yerde s.git diyo arif.adam maymunu götürüyo onuda ızlerken utandınmı. 55ercument55
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten iyi görüntülere gelince ben eminimki ileride bu teknoılojiyi kullanarak çok cesurca sergilenmiş bir aksiyon filmi ile karşımıza bir yönetmen olarak çıkabilir. çünkü gerçek anlamda efektler çok başarılı olmuştu yani şunu açıklıkla gösteriyor bizde jurassic park, m.ö. 10.000, ıron man ... gibi görsel filmlere imza atabiliriz. ben cem yılmazı ve ekibini kutlar başarılarının devamını dilerim. 10/7
    sivzar
    sivzar

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Arog bir sinema filmi olarak başarılı.Teknik yapısı,görselliği,senaryosu iyi.Cem Yılmaz belliki filme oldukça kafa yormuş ve üstünde titizlikle çalışmış.Bu açıdan kendisini tebrik etmek lazım.Ama maalesef filmi yeterince güldürmüyor.Zaten herkes de bu noktayı eleştiriyor.Benim bir eleştirim de Cem Yılmazın kendisine.Neden üstünde bu kadar titizlikle çalışılmış bir filmi sadece Arif karakterinin üstüne kurmuş,diğer karakterlerin filmde hiçbir ağırlığı olmadığı gibi Cem Yılmazın kendi yan karakterleri de filmde yok.Bence bu da filmin başarısını etkiliyor.Filmde katıla katıla gülmemekle beraber yine de filmi izlerken eğlendim.10/6
    hostel-saw
    hostel-saw

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
    çok kötü.berbat.yani bir daha cem yılmaz böyle bir senaryo yazmasın.berbat ya .bu ne abi böyle.vallahi yazık ya izlemeyin sakın hiç gerek yok.berbat ötesi bir filim...
    emre25521991
    emre25521991

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
    türk sinema tarihinde yapılmış en iyi film müzikler mütiş görsel efektler harika futbol sahnesi çok güzel tertemiz bir kurgusu çok zekice hazırlanmış bir senaryosu var tam anlamıyla süper bunu beğenmeyenler gitsin recep ivedikte göbeklerini kaşısın.
    prensesozlemmm
    prensesozlemmm

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Film ailecek izlenilebilir hiç bir argo kelime yok Recep İvedikle kıyaslanıyor A.r.o.g
    konu olarak alakası bile yok çok farklı kulvardalar.A.r.o.g da o kadar fazla gülemedim ama yinede izlemeye değer diye düşünüyorum.
    yalnizreis86
    yalnizreis86

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bence hoş bi filmdi
    orki56
    orki56

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Yeterince güldüm mü,ewet..Yeterince ince espri war mı ewet..Küfür war mi,hayır..Çok saçma 1 film mi,ewet..Ama eğlendim mi,ona da ewet..Göndermeler war mı,ewet..Filmden zewk almak için gönderme yapılan filmleri bilmek gerekiyor mu,ewet..Böyle 1 film işte A.R.O.G,seyretmeden kara wermeyin derim.7/10
    araknush
    araknush

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Cem Yılmazın yaptıklarını anlayabilmek için kesinlikle bir Cem birikimi olması gerekiyo,bu sebeple anlayamayanlar gitmesin.Hele ki bu filmi İvedikle karşılaştırılmasına denilebilecek bir söz yok,karşılaştırmadan herkes kendi iyi vakit geçireceği filmi seyretmeli,sonuçta herkes için birşeyler yapılmış sektörde.
    esat132
    esat132

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bu bir gerçek:A.R.O.Gta Recep İvedikte güleceğiniz kadar gülemezsiniz...Ancak başka bir gerçek daha var ki A.R.O.Gta filmden alacağınız haz (gererk konusu gerek espirileri)Recep İvedikte bulamazsınız...Bu yüzden ben A.R.O.Gu daha başarılı buldum...8/10
    mettt
    mettt

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
    kaliteli espriler vardı, bazı bölümlerde çok güldüm, hele de filmin başında taksi çağırma sahnesi var çok güzeldi :)ayrıca çok fazla gönderme yapılmışgoraya nazaran daha bi aile filmi olmuş, en azından fazla küfür yoktu, gora kadar iyi olmasada yinede iyiydi 10/7
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
    diger turk fiLmLerine oranLa kaLiteLiydi we espriLerde guzeLdi...