RRRrrr filmin alıntı yerleri çoktu örneğin futbol sahnesi RRRrrr da geyikbol diye bişi var dinozorla konuşma sahnesi aynı iki düşman kabilenin çocukları aşık oluyorlar bu aynı tek fark RRRrrr da iki ayrı kabile var temizler ve kirliler temizler şampuanı icat ediyorlar ve kirlilerde bu formülü öğrenmeye çalışıyorlar çekişme bu yüzden tabi bunlar tesadüfmüdür yoksa alıntımı bilemem ama genede yaratıcı ve süper bir film
Daha önce yazılan tüm yorumları okudum.Bence Cem Yılmaza haksızlık ediyorsunuz.Ben bu sene Amerikan yapımı spartalılar geliyor,Süper Hero,acaip bi film ve daha bir çok komedi filmi seyrettim.Bu film onlardan çok çok daha komik ve zevkli.Adam daha ne yapsın.Süper.
ya üstadım cem keşke bir sene bekleseydin biraz daha espiri bulurdun, inan bu maddi emeğe yazık oldu... film çok hoş olmuş ama espiri gora kadar yok... inan konusu bile çok basit oldu... olsun seni yinede çoook seviyorum cmylmz
Film sahneden sahneye, diyalogtan diyaloğa tavan ile taban arasında gidip gelmiş. Yer yer çok zekice espriler, hakkı verilmiş sahneler var iken, yine yer yer basitleşilmiş, 'Kahpe Bizans, Hababam Sınıfı 3.5' vesaire türünden filmler kalitesine inmiş sahneler ve diyalaoglar vardı. Cem Yılmaz ın birincik türü komedi olan türde filmler çekmekten vazgeçip, 'Hokkabaz' tipinde içinde komedi öğeleri de olan ama türü asla tam bir komedi olmayan filmler çekmesi gerektiği fikrindeyim. 6/10
türkiye açısından ayrı konulu filmleri hep cem yılmaz yapıor -artık türkiye bunları aşmalı bi dram bi romantik bide komedi diye gitmezki artık aksiyon ve macera dolu filmler istiruz
güzel bir film olmuş.harbiden çok emek harcandığı belli oluyor.belki gora kadar güldürmüyor ama bence goradan çok daha eğlencel, bir film olmuş.cem yılmaz anadolu insanını çok iyi gözlemlemiş ve çok iyi oynamış.ara ara ince espriler ve güzel göndermeler vardı onlarda tam yerinde ve tadında olmuş.hataları eksikleri,şöyle yapsaydı daha iyi olurdu dediğimiz yerleri var ama genel olarak başarılı bir iş olmuş.8/10