A.R.O.G.
    A.R.O.G. hakkında görüşlerin ?

1.061 Kullanıcı yorumları

throughout
    throughout

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Gora daha komikti bence.. arog pek olmamış.. vasat bir komedi
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Her Cem Yılmaz komedisi gibi, güldürmeyi başardı...
    halmanli
    halmanli

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Defalarca izlenip gülünecek tek komedimiz
    beowulf

keyif alırsınız ama insan bi G.O.R.A bekliyor..810
    Spike
    Spike

24 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Film güzeldi ama yeterince güldürmedi diyoruz,Bu söylenebilecek birşey ama film kahkaha attırmasa da bazen insanı sadece gülümsetir ama bu öyle bi gülümsetme olur ki insanın içine kahkahadan daha çok işler,"Vay gerçekten güzel sahne" diyip gülümsedikten sonra kahkahanın bir önemi kalmaz zaten.Yani filmin esas kaidesi budur bence.
    Bu film de bunu başarıyor diyebilirim
    aydin97tr
    aydin97tr

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    hayatımda izlediğim en iyi ilk 3 komedi filminden.niçin insanlar bu filme kötü diyorlar ki anlamıyorum.bu film baştan sona komik..
    ardahan1974
    ardahan1974

18 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    genelinde keyif aldım güzel film
    areano
    areano

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    cem yılmaz ı çok severim..zekasına hayranım..ama bu film beni pek güldürmedi..
    emre-efendioglu
    emre-efendioglu

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Güldüğüm topu topu 2-3 sahne vardı. Komedi filmi bundan fazlası olmalı, 94 yapımı Maverick filminde bile ki - direk komedi türü değildir - en az 20-30 kere gülmüşümdür. Şimdi bazıları diyecek Cem Yılmaz filmi gülmek için zeka gerektirir. Alakası yok, tüm esprileri anladım daha doğrusu espri denebilirse. Bu olay tıpkı şu meşhur masaldakine benziyor, sadece zeki insanların görebileceği kıyafet gibi, sadece zeki insanların gülebileceği komedi filmi denilerek millet birbirini kandırıyor. Birinin kral çıplak demesi lazım.
    alican-altuntss
    alican-altuntss

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Ya bir şey söylemek istiyorum. Biz kendi insanımıza asla beğendiremiyoruz. İlla onun altında bir bit yeniyi arayacak. Kardeşim yapmış adam. Sana Türk filmi. Onun iyi yönlerini ön plana çıkarmak yerine neden kötü yönlerinin baskın çıkarıyorsunuz anlamıyorum.
    Romantik filmlere de çok romantik diye yazarsınız belki. Aksiyon filmlerine de çok aksiyon vardı. Ben öyle sevmem dersiniz. Sevmiyorsan neden gidiyorsun?
    Gerçekten. Hadi yabancı bir film olsa tamam. Ama Bir Türk filmi. Aynı topraklar üzerinde yaşadığımız bir insanın yapmış olduğu film. Sen iyi yönlerini ön planda tutup, kötü yönlerini nazik bir şekilde belirtmelisin ki; diğer senaryolarında bu kriterleri göz önünde bulundurarak yazacaktır. Ama sen sırf filmin kötü yönlerinden bahseder isen; ileri ki zamanlarda yazan kişi -Cem Yılmaz yada başka birisi- gitgide sinema sektöründen soğumaya başlayacak.
    Şimdi dersiniz ki bu yorumlara göre hareket eden kaç kişi var. Senin de emek verip yaptığın bir işte kötü yanlarını eleştirip iyi yanlarının ayıp olmasın diye söylendiği yazıların olduğunu görünce sende bir an duraksayacaksın.
    Her senarist yada oyuncu; film vizyona girdikten sonra takip edebildiği bütün eleştirileri takip eder. Siz bu kadar abartılı bu kadar acımasız eleştiriler yaparsanız ileride o senarist yada oyuncu senaryo yazarken veya oyuncu senaryoyu eline aldığında acaba yine kötü eleştiri alır mıyım düşüncesiyle oyuna konsantre olamaz.
    Türk filmleri zaten son birkaç yılda bir hayli yol aldı. hala Amerikan sinemasına göre eksikliğimiz var. O yüzden lütfen bu yükselmekte olan sektörü daha aşağılara çekmeyelim.
    soressasor
    soressasor

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    maelesef parama kıyıp yahşi batıya giitim...tam bir fiyaskoydu. Cidden komik bir şey bulmadım...hiç gülmedim... Bide şundan anlamadım son dönem sözde komedi türk flimlerin çoğunda mutlaka Gay karakterli biri vardır. Neden? Komik oldukları için mi'sanmıyorum.
    Lykan
    Lykan

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile berbat bir filmdi....
    gfbyakup86
    gfbyakup86

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    filmi beğenmeyenler ne beklıyorlardı acaba bir filmden adam yapmış işte ortada buyuk bi emek var e tabi bizim mıllet ne anlar kalıtelı fılmlerden handycami alıp elıne kronun bırını çekıcen koyucan onlerıne herıf bi ossuracak bi geğirecek ondan sonra rekor kırar çok guzel olmuş derler:: cem yılmaz bence bu ulkeye fazla onu dunyanın tanıması lazım biz malesef kendı degerlerımızın kıymetını bılmıyoruz bılseydık aptal hollywood yapımlarına 10 verıp boyle bır fılme 7,4 not vermezdık fılmı tekrar tekrar ızledım her ızledıgımdede farklı tatlar aldım gerçekten super bir film..