A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

aytac-001
aytac-001

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
RRRrrr filmin alıntı yerleri çoktu örneğin futbol sahnesi RRRrrr da geyikbol diye bişi var dinozorla konuşma sahnesi aynı iki düşman kabilenin çocukları aşık oluyorlar bu aynı tek fark RRRrrr da iki ayrı kabile var temizler ve kirliler temizler şampuanı icat ediyorlar ve kirlilerde bu formülü öğrenmeye çalışıyorlar çekişme bu yüzden tabi bunlar tesadüfmüdür yoksa alıntımı bilemem ama genede yaratıcı ve süper bir film
soressasor
soressasor

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
maelesef parama kıyıp yahşi batıya giitim...tam bir fiyaskoydu. Cidden komik bir şey bulmadım...hiç gülmedim... Bide şundan anlamadım son dönem sözde komedi türk flimlerin çoğunda mutlaka Gay karakterli biri vardır. Neden? Komik oldukları için mi'sanmıyorum.
selçuk kara
selçuk kara

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence 5 para etmez bir film ne olduğu ne anlattığı belli değil bilete verceğiniz paraya yazık
svcnblgmz-
svcnblgmz-

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bence bu filme komik değildi diyenler ya esprileri anlamışlar yada o kadar karamsarlarki gülmek onlara zor geliyor...ben tekrar gitmeyi bile düşünüyorum
abdulkerimeser
abdulkerimeser

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Arifin maymunların arasında yatıp sonrada işediği teasırı çok beğendim. Ayrıca dinazoru baya gerçekçi yapmışlar. Bir Türk olarak gurur duymak gerek :))
sonny-89
sonny-89

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
cem yılmazı eleştirenlere bu lafım ,yahu yok rrrrr dan esinlenme yok bilmemneden esinlenme,bu adam yenilikçi Maskeli Beşler serisi,Hababam sınıfı serisi,Recep İvedik filmleri gibi 2bak bu tuttu hadi devamınıda seneye çekelim. diyerek çekmemiş adam filmi 4 sene aradan sonra ince eleyip sık dokuyarak çekmiştir ve Arif karakterini sonlandırmıştır,hepimizde biliyoruz ki Cem Yılmaz Arif karakterinden istese 10 tane film çıkarır bizde hepsini ağzımız açık izleriz ama adamın vizyonunu takdir ediyorum,sağlam hikaye çıkıyorsa adam filmi çekiyor.ilk film uzay çağı 2.film de taş devri gayette süper,tom cruise filmlerine,jurassic parka gönderme,2001:a space odyssey e göndermeler gayet zekice,adam gorada argoyla belden aşağıyla hepimizi güldürebileceğini anlattı,ben bu filmde esprilerden daha çok hacı bakkalın marketinin Gürcan Market olmasına,Arifin kötü kabile liderine Bu köyden olsam nolucak tribine,zaman makinesinde 80 öncesi yazısına,Cekuya şimdi uzaylıların önünde tartışalım mı aşkım ya da bayılmadan önce Geçen numan abilerle lokaldeyiz demesine güldüm evet bunlar gibi daha niceleri varbu tarz hayatın içinden Türk insanına ait enstantaneleri görmek süperdi Rcep İvedik bizden biri diyenler bu saydıklarımada göz geçirmeliler bence,efekt olarakta gayet hoş ince esprileriylede mizahi bir film,Türk Sinemasının ihtiyacı olan şeyleri Cem Yılmaz kendi çapında veriyor,kaliteyse kalite efektse efekt keşke herkes Cem Yılmaz kadar iş yapabilse
hamitkati
hamitkati

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cem yılmaz değilde başkası yapsa gişede 200 bin yapmaz bir film 15 yıldır turk komedi ve mizah yükünü tek basına cekmekten yorulmus ve kendini tekrar eder olmus film 10 üstünden 3 beklentisini yüksek tutan hayal kırıklığına ugrar
nofear774
nofear774

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bence film çok güzeldi ama tabi bizim halkımız bazı filmlerdeki ince esprilerden anlamıyor. Recep ivediki beğenenleri anlamıyorum çok saçma hiç espri olmayan sadece ivedikin yaptığı saçma hareketlerle güldüren bir filmle kıyaslanamaz bile arog ince ve çok kaliteli esprilerin olduğu bir film aldığı oy ise hiç haketmiyor bence 8,8/10 kesinlikle Cem Yılmazı tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.
nskmourinho
nskmourinho

6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gayet basarılı meyveli agacı taslarlar
Ahmet Büke
Ahmet Büke

6 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
bir milyon öncesine gönderilen adamın başına gelenler.. Onu numara türk komedi filmi.. Sürükleyicilik kurgu oyunculuk hepsi gayet başarılı 10 / 10
karizmatik062915
karizmatik062915

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
daha film girmeden puanlamayı açmışlar...
beyazperdenin tek sevmediğim özelliği bu onun dışında 10 numara site...
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
A.R.O.G a sanatsal bir film(dogal olarak) beklentisiyle ya da olumsuz bir önyargiyla gitmedim.Cem Yilmaz filmidir eglendirsin,güldürsün dedim ama benim için vasat bir filmdi ne yazik ki. Filmde güldügüm kisimlar vardi ama bu filmin yüzde 10luk kismi bile etmez belki.Büyük bir prodüksiyon bu Türk sinemasi açisindan oldukça olumlu,ama espriler insanlarin niye zorla gözüne sokulur,üstüne üstlük kötü espiriler anlayabilmis degilim.Begenmeyi isterdim gerçekten ama ne yazik ki olmamis.
Actor-Ums
Actor-Ums

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
illa küfür kullanarak insanları güldürme düşüncesini kaldırdığı bir film olmuş. peki iyimi olmuş? hayır. çünkü bu tarzda filmlerin üstüne biraz küfür serpiştirmek gerekiyor. :D
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film hakkında yapılan yorumlar çok çelişkili kimi filmi gereğinden çok övüyor kimisi de gereğinden fazla yeriyor bence arog iyi bir hafta sonu seyirliğinden öte pek fazla bir şey değil ha gora veye recep ivedik yada çılgın dershane gibi vasatın bile çok çok altında bir yapım değil her şeyden önce cem yılmaz hollywood un fantastik komedi formlarına yakın başarılı bir sinematografi oluşturmayı ve bunda abartıya kaçmak yerine filmin içine olumlu şekilde yayarak bir görsel zevk oluşturmayı bilmiş işin açıkçası film abüsrtlüğüde tam kıvamında tutarak hikayesini samimi yoldan ilerletiyor filmin en(tek) büyük başarısıda bu bence zaten arog bayramda bol vakti olan bir insanın vakit öldürmek için izlemesi gereken bir film ve işin aslı o kadar reklamı ypılması yada tüm sinema rogramlarında bu kadar yer kaplaması gereken bir film değil
arog için çok uzun yazılar uzun tahliller yada bireysel analizler yazmaya gerek yok sadece boş vaktiniz varsa ve vizyonda gerçekten kötü filmler varsa(ki vizyonda ki tüm filmler bu konuda sıkı bir yarış içerisndeler) gidin derim aksi taktirde pek de vakit ve nakit harcamaya deyecek bir film değil arog
t-26
t-26

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş.harbiden çok emek harcandığı belli oluyor.belki gora kadar güldürmüyor ama bence goradan çok daha eğlencel, bir film olmuş.cem yılmaz anadolu insanını çok iyi gözlemlemiş ve çok iyi oynamış.ara ara ince espriler ve güzel göndermeler vardı onlarda tam yerinde ve tadında olmuş.hataları eksikleri,şöyle yapsaydı daha iyi olurdu dediğimiz yerleri var ama genel olarak başarılı bir iş olmuş.8/10