betyl
5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sabah 11.30 seansı A.R.O.G. için sinemadaydım. Ve iyi ki okula gitmemişim de sinemaya gelmişim dedim. Eğlenceliydi, bazı sahneleri vardı ki kırdı geçirdi Tam bir seyirlikti. G.O.R.A kadar iyi değildi belki ama yine de çok güzeldi. Gora ilk olduğundan ayrı bir önemli zaten Küfür çok fazla yoktu, en azından bir Cem Yılmaz yapıtına bakılacak olursa...Bir gariplik, Cekunun doğurma sahnesi yoktu... Niye bilemiyorum.10/9 veriyorum. Gidin izleyin derim. :)
Cem Yılmaz tadında seyirlik, son maç sahnesinin uzaması biraz filmi düşürmüş ama izlenebilir kalite de çerez bir film olmuş, bazı sahneler gerçekten çok komik 5 puan
cem abi mükemmelsin. Türkiyeye adam akıllı animasyon efektleri getirdin sağol. j.park filmlerini aratmıyordun. keloğlan karaprense karşıda acaip bir ejderha görmüştük ondan sonra bu tasarımlar iyi gitti. Kim ne derse desin senaryosuyla da verilen emeğiyle 10 numaralık bir film olmuş. Recep ivedik tarzı emek harcanmayan otel filmlerine on basar.
Bu filim biraz savsata olmuş...bitsede gitsek diye izledim...hayal kırıklığından başka bişi yok...tamam 3-5 yerde gülüyosun ama o kadarı her filimde oluyo...beklediğimin 10 da biri bile yoktu ve sıkıcıydı...
açıkçası film beklentimin biraz altında kaldı. goranın devamı olacak diye onunla bağlantılı ele aldım ben ve bence goradan daha başarılı bir film değil. gorada daha çok eğlendiğimi düşünüyorum. eğlenceyi bir kenara bırakırsak, filmde dikkatimi çeken şey birçok yere gönderme yapılmış olmasıydı. göndermeler yerinde ve çarpıcıydı. fakat göndermeleri fark ettirmeden yapsaydı daha çok işe yarardı diye düşünüyorum. biraz didaktik kaçmış bu film. ve bence bir komedi filminin didaktik ele alınması filmi asıl işi komediden uzaklaştırmış.bununla birlikte, filmde dikkatimi çeken önemli bir şey de teknik unsurları. gerçekten çok başarılı çekimler, efektler vs.Son olarak eleştireceğim önemli bir taraf da, jeneriği çok beğenirken, bir o kadar da gözümüze sokulan markalardan hoşlanmamış olmam. bütün jenerik reklam tadında... neyse eleştirilecek yanları tabii ki olmalı bir filmin, hiçbir film kusursuz değildir sonuçta:) ama gidin görün, kendi eleştirinizi kendiniz yapın:) ben 7 veriyorum bu filme.
Öncelikle filmi beğendiğimi söylemek istiyorum.Film gayet güzel olmuş.GoRAya göre de daha başarılı ve komik.Filmin ilk yarısı biraz sıksa da ikinci yarısı çok süper.Özellikle ikinci yarı da çok fazla güldüğümü söyleyebilirim.Futbol sahnesini beğenmeyenleride anlamış değilim en komik sahneler futbol sahneleriydi.Cem yılmaz yine güzel bir eser ortaya çıkarmış.10/9
Öncelikle emekleri için tebrik ediyorum ama-aması gelecek- yine de çok keyif aldığımı söyleyemeyeceğim.zor yer bulduk,insanlar her şeye kahkalarla gülüyorlar anlayamadım.espirilere çok soğuk bakarak izledim bir iki sırıtarak.güldüğüm yerler oldu aman aman değil ama.keyifli bir gününüzde gidin.eğlenirsiniz =)
şu ana kadar yapılmış en iyi türk filmi artık bu filmle diğer o saçma sapan filmleri(recep ivedik,muro) karşılaştıran sinemadan anlamıyo demektir artık neye gülceğimi şaşırdım gerçekten çok komikti ve çok güzeldi küfür felanda yoktu op kadar güzel ince espiriler vardıki insanın gülmemesi zor
Bencede şov yapmayın.Bu filme daha kötüsü yok diyenlerin saçmaladığını düşünüyorum.Türk komedi filmlerinin yerlerde süründüğü düşünülürse bu filmin oscar alması gerekir.
bence gayet güzel bir komedi filmiydi..uğraşılmış olduğu apaçık ortada.bel altı espriler olmadan da çok rahat güldürebildi insanları.filme gittiğim sinema salonunda herkes katıla katıla güldü.neden bu kadar eleştirildiğini hala anlamış değilim.ben beğendim.10 üzerinden 10 olmasa da bence 7-8 gibi puanları hakediyor.