Soner Ç.
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Gora kadar komik bulmasam da idare eder. Görsel efektler ve oyunculuk güzeldi. Espriler bazen ilkokul seviyesine düşerken,bazen de çok güldürüyor ve düşündürüyordu. Genel olarak hoş.. 8/10
filmi beğenmedim gene sıradan her zman ki basit cem yılmaz esprileri zaten arkadaşların zoruyla gitmiştim gorada ki o hayalkırıklığından sora arogda da benzer duyguları yaşadım, arkadaşlar gidipte bu para göz herife para kazandırmayın ben ettim siz etmeyin...
Film sahneden sahneye, diyalogtan diyaloğa tavan ile taban arasında gidip gelmiş. Yer yer çok zekice espriler, hakkı verilmiş sahneler var iken, yine yer yer basitleşilmiş, 'Kahpe Bizans, Hababam Sınıfı 3.5' vesaire türünden filmler kalitesine inmiş sahneler ve diyalaoglar vardı. Cem Yılmaz ın birincik türü komedi olan türde filmler çekmekten vazgeçip, 'Hokkabaz' tipinde içinde komedi öğeleri de olan ama türü asla tam bir komedi olmayan filmler çekmesi gerektiği fikrindeyim. 6/10
arkadaşlar öncelikle cem yılmazı böyle bi film yaptığı için kutlarım 10 numara bi film her zaman yaptığı işin üstüne eklemeler yaparak yoluna devam ediyor bravo,film tek kelimeyle süperdi,konu farklı taş devri komedisi yapmışlar bu türkiyede ilk kez yapılıyo bence bundan daha iyisi yapılamaz.Bir yazar demişti köşe yazısında arog vizyona girdiği 3.gün ismini hatırlamıyorum türkiyede 9 tane daha cem yılmaz olsa işte türkiye tam anlamıyla yaşancak yer olur.Cem yılmazlar kolay yetişmiyor kıymeni bilelim...
Yeterince güldüm mü,ewet..Yeterince ince espri war mı ewet..Küfür war mi,hayır..Çok saçma 1 film mi,ewet..Ama eğlendim mi,ona da ewet..Göndermeler war mı,ewet..Filmden zewk almak için gönderme yapılan filmleri bilmek gerekiyor mu,ewet..Böyle 1 film işte A.R.O.G,seyretmeden kara wermeyin derim.7/10
Daha önce yazılan tüm yorumları okudum.Bence Cem Yılmaza haksızlık ediyorsunuz.Ben bu sene Amerikan yapımı spartalılar geliyor,Süper Hero,acaip bi film ve daha bir çok komedi filmi seyrettim.Bu film onlardan çok çok daha komik ve zevkli.Adam daha ne yapsın.Süper.
Uzadıkça uzayan futbol sahnesi dışında eğlenceli bir film..
Konuyu filan geçtim benim en çok hoşuma giden efektler oldu..Sinemalarda dinazor yaratmak çok zor bi iştir, sırıtmaması gerekir..Film ekibi de bunu başarıyla gerçekleştirmiş...
Açıkçası ilkinden çok daha iiydi. Ama çok fazla bişey bekleyenler için umut kaybı olabilir. Neşelenmek ve eğlenmek isteyenler için yer yer onları tatmin edecek düzeyde. 6/10
İlk gösterime girdiğinde sinemada izliyecektim ancak filmi izleyenlerden gelen olumsuz eleştiriler üzerine sinemaya gitmediğim gibi filmi izlemekte de aceleci davranmadım.Taaki filmi bugün izleyene kadar.Cem Yılmaz gibi bir isme kesinlikle yakışmayan,izlemediğim onca zamana ve olumsuz eleştirilere değmiş bir film.Kesinlikle izleyecek başka bir filminiz yoksa o zaman izleyin derim.Bunun dışında gece izlememenizi öneririm,çünkü uyumanız muhtemeldir.Emeğe saygı diyerek eleştirimi düşük seviyede de tutmak istiyorum ama ticari duygular emeğin de,senaryonunda,sanatın da önüne geçmiş.Herşeye rağmen bu film dışında Cem Yılmaz hayranı bir kişiyim.Filmi şiddetle izlememeniz önerilir.
Bence Cem Yılmaz her şey çok güzel olacak filminin üzerine çıkmamıştır. Çıkamazda zaten. Ama Recep İvedik ile karşılaştırılamıyacak kadar güzel Fakat Turist Ömer serisinin yanına yaklaşamıyacak kadar da kötü bir film. A.R.O.G.ta G.O.R.A.da modern Turist Ömer havası katmaya çalışıyor ve bence onu çok örnek alıyor Cem Yılmaz. Çünkü Turist Ömer Uzay yolunda filmi vardı (mister spak felan hatırlarsanız) ki G.O.R.A. ona benziyor. Turist Ömer Yamyamlar arasında vardı A.R.O.G.ta onu anımsatıyor. Bence Cem Yılmaz Her Şey Çok Güzel Olacak gibi film çekmeli ya da hiç olmazsa Hokkabaz gibi film çekmeli. Kimseyi anımsatmamalı.
Cem Yılmaz denildiğinde bol espirili bir filmdir diye düşünmüştüm ama daha ziyade fantastik ağırlıklı macera filmi olmuş. Kasvetli fantastik filmler yerine neşeli bir film izlediğinizi düşünün aynen öyle. Komedi filmi diye gittiğimde biraz hayal kırıklığı oldu o açıdan. Verdiğiniz paraya değdi değmedi o tartışılır ama görsel açıdan şölen denilecek bir film olmuş. Yani sinemada bir film izlenecekse bence bu şekilde olmalı yoksa öbür türlüsü zaten Stand Upa giriyor ve onun için sinemaya gitmeye gerek yok bence.
gülme umuduyla gidenler çok fazla güleceklerini düşünmesinler yakalayana ince espiriler var. daha çok mesaj içerikli bir film gibi. eğer çok merak etmiyorsanız televizyonda gösterilmesini bekleyin derimmm...