A.R.O.G.

1.063 Kullanıcı yorumları

ultraslan1905antifener
ultraslan1905antifener

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film öncelikle çok kaliteliydi diyebilirim senaryo şu bu bitarafa kalite vardı senaryo daha iyi olabilirdi
neco-2000
neco-2000

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde sadece 1 defa kahkaha atarak güldüm.. onun dısında vasat bır fılmdı.. gora ıle kıyaslanamayacak kadar kötü dıyebılırım.. ayrıca cocuk sahnesı de yoktu nedense.. ilginc.. puanım 5/10
kapici125
kapici125

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk olarak gerçektende G.o.r.ayı geçebilecek bir film değil.Yani sadece adı için gidilebilecek bir film.Ancak herşeye rağmen dinazorları çok çok iyi yapmışlar yani teknolojik açıdan bakarsak filme gerçekten iyi bir filmdi.Herkes gibi büyük beklentiler içinde gittim filme başladı film ha şimdi gülcez ha şimdi gülcez derken film bitti gitti :S ama yinede 3 4 yerde gülünebilir.Cmylmz ve robotlar için 10/5,5
fkocaaslan
fkocaaslan

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
güzel ama sadece güzel abartılacak bir şey yok bu sitede cem yılmaz-şahan gökbakar veya arog-recep ivedik çatışması karşılaştırması yapmayalım lütfen ayıp sonuçta ikiside komedyen ikiside sadece milletimizi güldürebilmek amacıyla film yapıyor ve ikiside bunu başarıyor yaptığınız ayıptır lütfen diğer komedyene hakaret derecesinde yorum yapmayalım ya adamın ne günahı var allah aşkına güldürüyor mu güldürüyor tamam bitti yada filmi beğenmediniz mi o zaman filme ya iyi ya kötü yazın tamam komedyeni topa tutmanın ne anlamı var burda bakıyorum yorumlara filmden çok komedyene yorum yapılmış yada başka komedyenle karşılaştırılmış lütfen bu ayıbı yapmayalım ayrıca adam neden sadece ticari kaygıyla film yapsın ki arkadaşlar bu o insana o yönetmene yapılacak en büyük hakarettir lütfen hollywooda bakın arkadaşlar böyle hakaret düşmanlık derecesinde rekabet yok eğer böyle olsaydı amerika da oscar törenleri 81 yıldır devam etmezdi tamam onları örnek alalım demiyorum taklit edelim demiyorum ama hiç değilse onlara bakıp ders çıkarabilmeliyiz saygılar mesajım yayınlanırsa çok sevinirim
lapitus-99
lapitus-99

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arog güzeldi tavsiye ederim herkeze ama su recep ivediğide kötülemeyi bırakın artık :@
nukleofil
nukleofil

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filme berbat diytenlerin hayat damarlarından biri kopmuş demektir...
ibrahimyasaroglu69
ibrahimyasaroglu69

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
perfect!!!!
Goradan daha kaliteli bir film olmus her yönüyle....
İzlenmesi gereken bir film...
me5ut
me5ut

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
10 üzerinden 9.. çok güzeldi, daha güzel de olabilirdi. İnce espiriler ve film kalitesi yüksek bi film tavsiyem herkez izlemeli..
serhanmanya
serhanmanya

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
boyle reklam kokan basit filmleri yayınlamak bile yanlıs,cem yılmaz stand up devam et sinema isini sahan gokbakara bırak bence cok rezil film...
macross-2
macross-2

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Burada yazanlara inanıp da iyi ki gitmemezlik etmemişim. Harika bir filmdi 9/10.- Mizah da tartışmasız en usta isimlerden biri Cem Yılmaz. Espride zekilik ve kalite açısından getirdiği orijinal yaklaşımlar için kendisini tebrik ediyorum.- Sırf efektler bile Türk sineması açısından bir zirve noktasıdır.- Bir çok filme göndermede bulunuyor hem de güzel bir şekilde: Mission Impossible, Jurassic Park, 2001: A Space Odyssey, Ghost, 300, Face/Off, vs.- Bazı esprilerde oldukça ince ayarlar var, dediği gibi anlamak için bazılarına decoder gerekebilir. :) - Ama o kadar çok espri var ki, decoder olsa bile ard arda bombardıman gibi geldiğinden hepsini yakalamak da mümkün değil. :)- Bir Cem Yılmaz klasiği olarak her şeyi hatırlayamıyorsunuz ama bazı laflar da güzeldi: 'Jurassic parka çevirdiniz lan', 'Hangi devirdeyiz kardeşim bana bunları yapıyorsunuz', 'Mimi: Çocuk falan bu devirde zor. Arif: Ohoo siz şimdiden bunu derseniz', vb. - Son zamanlarda piyasadaki diğer mizah filmlerine (ki tekdüze/yavan bu yapımlara mizah demek ne kadar doğru tartışılır) bakınca filmin değeri daha da bir anlaşılıyor. Böyle zeka ve espri dolu; kurgu, kostüm, efekt, vb. anlamında her sahnesine özen gösterilmiş bir yapıma en azından daha iyisinin olabileceğini gösterdiği için şapka çıkarıyorum.- Filmin 2 saatlik süresi ve de sondaki maç sahnesi de biraz uzun, belirtmekte fayda var.
ufokamil
ufokamil

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Ben okadar kötü yorum üzerine yinede gidip görmek gerekir dedim cem yılmaz fanı olarak ama yok ben bile gülmek için okadar çaba sarfetmeme rağmen olmadı. Olmadı Cem Baba olmamış, olduramamış.
jemal-1081
jemal-1081

7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ben hiç bi cem yılmaz filmin çok fazla zevk almadım bunu da sinemada izlemeyeceğim ve erken de izlemicem yani çıkmasını beklemiyorum fragmanını da özenmeden yaptıklarını düşünüyorum örneğin o çıkan elyn canavarını cmylmz ın eliyle boynuna ittirdiği çok açık belli oluo cemyılmaz şimdiki gösterilerene(dvd) özen göstermediği gibi bunada özenmemiş.çünkü bir kısım insan cemyılmazın yapıtlarına körükörüne bağlanmış ve cmylmz da bunlara güvenio yan gelip yatıo.nese gelsin görek.
freeop
freeop

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
decimus10 kullanıcı isimli arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Kim çekebiliyor bugünlerde bu kadar matrak bir film.
devrancevher
devrancevher

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kim ne derse desin senaryo olsun efektler olsun espri olsun mükemmel bir filmdi türkiyede daha iyisini ben izlemedim, daha iyisini yapabilecek birisini ben göremiyorum yapacak ama yine cmylmz yapacak , küfürle gülürüyor diyorlardi cmylmzde küfürsüz yapmis, bu seferde komik degil diyorsaniz eger, küfürle gülünecekse hic gülünmesin cocukmu herkes. cmylmz acik ara 1 numara.
sinema
1 ziyaretçi
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bu filme de gülmeyen arkadaş varsa %99 ihtimal recep ivedik tarzı bol belden altı espirilere gülenlerdir.Arog da yapılan espirilerin çoğu zeka ürünü ve hakkaten küfürsüz güldürmeyi başarıyor. Muro ve recep ivedik de güldük ,bunda gülmedik diyen varsa onlara tavsiyem gitsinler bir çok ses kayıtdı var öyle insanı küfürle güldürmeye çalışan,onu dinlesinler.Ama kimse de cem yılmazın emeğini aşağılamasın, hakkaten insanlara bir şey sunmaya çalışan biri varsa türkiyede o da cem yılmazdır.Şahanın da ayrıca hayranıyım ancak filmlerinde değil, yaptığı skeçlerde...En iyi stand up hikayesi de 'tek kişilk dev kadro' oyunu ile Ata Demirerdir, bunlardan ötesine pek kulak asmayın...Herekese iyi seyirler,bu yazıya katılanlar filmden memnun kalacaklardır emin olun...