emryzc
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok kötü film ama o kız nasıl bi kız arkadaş..ah o amca azıcık daha yaşasaydı film daha güzel olabilirdi..ah O casey..o ne çekicilik arkadaş..Sırf casey(hannah tointon) için o filme gidilir..Gidin kafanız rahat olsun..Herkes Kafasında yaşıyo..Ankaradan isyankar..
film güzeldi.ama ölüm sahnesi azdı.kişi sayısı azdı.sonuda daha farklı bıtseydı bence daha güzel olurdu.birde seyredılmyecek kadar kötu değil.farklıydı......
berbat.... konu yok.neden olduruyorlar anlatan yok...sacma sapan olumler..yonetmen berbat iş çıkarmıs..wazda aynı sekılde berbattı.cocuklar madem kotu olumlerı tam gorelım.kemara acıları hızlı gecıyor.berbar kamerA kullanımı.goruntu karmasası.sacma davranıslar.cocukların tam dayaklık hallerı..hala cocukları sımartıyorlar.turkıyede bu kdar sımartılmaz cocuk..sacma sapan eskı tıp korku fılmlerıne ozenmıs ama 3 puan .......
Güzel bir film izleyeceğim düşüncesiyle bu filme gittim ... Sadece gerilim unsuru ağırlıkta olan bir film .. Bir sürü eksik nokta var .. En azından filmde bütün olaylara yol açan rahatsızlığın ne olduğuyla ilgili çok az birşey bile anlatılmasına razıydım malesef buda yoktu ! En garibime giden bu kadar olay olurken o gözlüklü babanın hiçbir şey olmamış gibi rahat davranması , hiç telaş yapmaması gerçekten çok ilginçti .. Son olarak küçücük çoçuklara böyle filmlerde katil rolü verilmesini hiç şık bulmuyorum yakışmıyor arkadaşlar ..
bende bu filmi dün izledim film başta sıkıcı gelıyo insana ama ikinci bölümden sonra gerilim ve heycan artıyor ben neden cocukların böyle değiştiklerını anlamadan film bitti daha iyi olabilirdi diğer korku filmlerıyle kıyaslama yaptığmda bunu cok da iyi bulmuyorum
Filmi dün izledim. Beni bazı sahnelerde gerçekten gerdi. Masum yavruların bir canavara dönüşebileceğini belirten bir yapım. Alfred Hitchcock tarzı bir film hissi verdi bana. Ben filmi beğendim. Gerilimseverlere Tavsiye ediyorum. Selamlar.
'Kült' demek klasikler arasında sağlam bir yer almış eserlere verilen tanımlamadır.'Kült bir korku filmi işte' yorumu nasıl bir bakış açısıdır anlamış değilim.