Kuzey Yamacı

tavsiye edeRim güzel bir film. 10 / 8 puan
ondererg
ondererg

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Dağa ve doğaya meydan okuma..Hırsa karşın insani duygulara boyun eğme..Muhteşem efektlerle film, adeta sizi içine çekiyor.
suatakgun
suatakgun

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Biraz önce izledim ve eve geldim. Oyunculuklar süperdi. Biraz ağır ilerleyen bir film ama beni on ikiden vurdu. Açıkçası filmin finalinde gözyaşlarımı tutamadım.
Verdiğiniz paranın her kuruşunu hak eden çok güzel bir yapım olmuş. Bana göre 8/10.
mustiyekin17
mustiyekin17

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
kendi türünde dikeylimitten daha başarılı bulduğum bi film,sahneler çok gerçekçi konuda çok güzel,müzikler pek idare edecek türden değil,fakat kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
Speedy
Speedy

7 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ilk başlarda biraz sıkıldım ama daha sonra mükemmeldi çok gerçekciydi kuzey yamacındaki sahneler..
hakaner79
hakaner79

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izleyeli 1 sene oldu.sinema sektörü neden bu kadar yavaş ilerliyor anlamış değilim.
Shambaly
Shambaly

4 Mart 2011 tarihinde eklendi
Film güzel bir film, sürükleyici, etkileyici.Gerçek yaşam öyküsünden uyarlandığı için final beklendiği gibi değil.Film boyunca hep başarılı bir final hayaliyle ilerlerken başarısızlıkla biten bir film.Dağcılık konulu olarak izlediğim en iyi filmlerden biriydi. 8/10
recep532
recep532

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
filmin ilk başları biraz güzeldi sonrası sıkıcılaştı sona doğru fena değildi bitiş anı çok saçmaydı. sinamada izlenecek film değil.
ubam
ubam

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
görüntüler ve oyuncular çok başarılı. izlenmeye değer bir film.
minik-2
minik-2

4 Ocak 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle olağanüstüydü makyaj, oyunculuk ve gerçeğe bağlılık filmi dahada inandırıcı yapmış.kutlarım...
suat karacan
suat karacan

17 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
süper filmdi beğenmeyenler film milimden anladıkları yok dağ filmi çekmek her zaman zordur. ben beğendim