l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
31 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Film gösterime girmeden Türkiye de, doğrudan video için piyasaya sürüldü. Açılış sahnesinde ki gerçeğe çok yakın gözüken, Tsunami sahnesi dışında, filmde kayda değer bir şey göremedim ben. Çok ağır ilerleyen bir Clint Eastwood filmi olmuş. Melankolik bir Fransız filmi gibi...
Maalesef başarılı bulduğumu söyleyemem. Aşırı derecede kahredici bir filmde değil ama o dinginliğine rağmen hiçbir etkileyiciliği yok. Ki bu da böyle bir filmin fiyaskolaşmasını fazlasıyla sağladı bence. Olmamış bu sefer. 5/10
Heyecanli baslayip sonrasinda ise durgunlasan psisik konulu garip bir film.Yüksek beklentilerle izlerseniz büyük bir hayal kirikligina ugramaniz kuvvetle muhtemeldir.Çok agir ilerleyen bir film.
Amores perros tadında bi film olmuş, 3 farklı hayatın kesişmesi.. sevdim, ikizler çok başarılıydı, bide Matt Damon nası yaşlanmış ya, şaşırdım Bourne daki adam bumu diyosunuz! belki rolü gereğiydi ama çok değişmiş geldi bana..
izleyin, Clint baba iyi iş çıkarmış yine (B) ..***..
konusu gayet güzel filmin başında beklentiler yükseliyor ancak sonu tam bir hayal kırıklığı... yine de oyunculukları ve görsel kalitesi nedeniyle izlemeye değer bi film
Yönetmenin onca başarılı filminden sonra, merakla beklediğim, güzel başlayan ama sonunda yalnızca zaman kaybı duygusu uyandıran yavan dolayısıyla kötü bir film. 3/10
Ülkemizde gösterime girmeyen bir film daha... Film iyi ya da kötü farketmez, benim özellikle sinemada seyretmek istediğim filmlerden biriydi ki eminim bir çok kişinin de merakla beklediği filmler arasındadır.