Öteki Dünya hakkında görüşlerin ?
31 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Film gösterime girmeden Türkiye de, doğrudan video için piyasaya sürüldü. Açılış sahnesinde ki gerçeğe çok yakın gözüken, Tsunami sahnesi dışında, filmde kayda değer bir şey göremedim ben. Çok ağır ilerleyen bir Clint Eastwood filmi olmuş. Melankolik bir Fransız filmi gibi...
22 Mart 2011 tarihinde eklendi
Maalesef başarılı bulduğumu söyleyemem. Aşırı derecede kahredici bir filmde değil ama o dinginliğine rağmen hiçbir etkileyiciliği yok. Ki bu da böyle bir filmin fiyaskolaşmasını fazlasıyla sağladı bence. Olmamış bu sefer. 5/10
10 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Etkileyici bir sahne ile başayan ama devamını getiremeyen bir film. Bende pek iz bırakmadı.
20 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Heyecanli baslayip sonrasinda ise durgunlasan psisik konulu garip bir film.Yüksek beklentilerle izlerseniz büyük bir hayal kirikligina ugramaniz kuvvetle muhtemeldir.Çok agir ilerleyen bir film.
26 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Filmin basindaki tempo sonlara dogru yavasliyor. Ben pek izlemekten zevk almadim. Ruhani dünyalardan hoslananlar izlesinler.
17 Mart 2011 tarihinde eklendi
bir insanin her filmimi iyi olur be kardesim
16 Mart 2011 tarihinde eklendi
Üç farklı hikayenin kesiştiği güzel bir film.

Filmi sahne sahne değil de bir bütün olarak değerlendirmek daha verimli olacaktır..

7,5 puan
4 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Amores perros tadında bi film olmuş, 3 farklı hayatın kesişmesi.. sevdim, ikizler çok başarılıydı, bide Matt Damon nası yaşlanmış ya, şaşırdım Bourne daki adam bumu diyosunuz! belki rolü gereğiydi ama çok değişmiş geldi bana..

izleyin, Clint baba iyi iş çıkarmış yine (B) ..***..
30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
gayet yaratıcı
13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Öteki dünyayı merak edenlerden misiniz? Peki ölen bir yakınınızla tekrar konuşma şansınız olsa ona ne söylerdiniz?
17 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Böyle güzel bir konu ancak bu kadar kötü anlatilabilirdi . olmamis bu film
22 Ocak 2011 tarihinde eklendi
konusu gayet güzel filmin başında beklentiler yükseliyor ancak sonu tam bir hayal kırıklığı... yine de oyunculukları ve görsel kalitesi nedeniyle izlemeye değer bi film
28 Mart 2011 tarihinde eklendi
Yönetmenin onca başarılı filminden sonra, merakla beklediğim, güzel başlayan ama sonunda yalnızca zaman kaybı duygusu uyandıran yavan dolayısıyla kötü bir film.
3/10
4 Mart 2011 tarihinde eklendi
sıkıcı bir film, beklediğim kadar yoktu filmin bir başı güzeldi bir sonu diyer kısımlar insanın uykusunu getirecek kadar vardı.. 10/5
27 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Ülkemizde gösterime girmeyen bir film daha... Film iyi ya da kötü farketmez, benim özellikle sinemada seyretmek istediğim filmlerden biriydi ki eminim bir çok kişinin de merakla beklediği filmler arasındadır.