Güzel, keyifli bir animasyon filmdi. İnsanlar kötü şeyler yapsa bile içlerinde olan sıcaklığı iyi duyguları ortaya çıkarabiliyorlar diye filmi özetleyebiliriz.
Pixarın elinden çıkmış gibiydi aynı çılgın hırsız.Her karede bir tempo,espri yatıyor açıkçası bu kadar iyi bir film beklemiyordum.Büyük küçük farketmez herkesin bir an önce izlemesi gerekir.Filmin dublajı da harika olmuş bu arada. 8/10
Sinemada izleyemediğim için çok çok pişman olduğum bir film. Her gün minyonlardan bir sahne izlemezsem içim rahat etmiyor. Gülmek eğlenmek için bire bir. İzlettiğim kişilerden beğenmeyen çıkmadı. Sürekli seri animasyon filmleri izlemekten sıkılanlar için farklı bir yapım. Fazlasıyla tavsiye ediyorum...
Buz devrinden sonraki en iyi animasyon denilebilir. Bir animasyon filmden beklenen herşey fazlasıyla mevcut. Çok eğlenceli ve yaratıcı. İzlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İzledikten sonra ise en kısa zamanda 2.sinide yapsınlarda izlesek diyeceksiniz.