Güzel, keyifli bir animasyon filmdi. İnsanlar kötü şeyler yapsa bile içlerinde olan sıcaklığı iyi duyguları ortaya çıkarabiliyorlar diye filmi özetleyebiliriz.
Filmi dublajsız izledim. Ve çok keyif aldım. Ama Ata Demirerin performansını da merak etmiyor değilim. Bir kere de öyle izletecek kendisini. Ama son yıllarda artan animasyon trendime ayak uyduruyor. No problem ondan. 10 / 9
uzun zamandır görmek istiyordum be beklentilerim de yüksekti.ne var ki ilk yarı biterken ara sıra oldukça eğlenmeme rağmen ney bir hayalkırıklığım vardı maalesef,beklentilerim biraz boşa çıkacak diye düşündüm.fakat ikinci yarı öyle bir tempo kazandı ki film,kaptırıp götürdü beni,güldürüp eğlendirip geri getirdi.özellikle üç küçük 'kedi'nin de olaya dahil olmasıyla iyice ivme kazandı ve yükselen bir grafik ile son sahnede doruk noktasına çıktı film.zaten o son iki dakikadaki dans sahneleri tüm film berbat olmuş olsaydı bile onu tek başına kurtarmaya yetecekti,o derece koparıyor insanı.toplamda çok sevimli bir film kısacası.türkler iyi dublaj yapıyor,başta ata demirer yine kadro çok iyiydi,orjinalinden dahi iyiydi belki de,o konuda endişesi olanlar varsa söyleyeyim dedim.gidilip izlenip eğlenilecek bir film,ilk yarısı biraz daha bomba olsaydı bence uzun yıllar adından bahsedecektik.gerçi ilk yarıda da çok sağlam kısımlar var,yok değil.ama kendisini kesinlikle ikinci yarıda buluyor film.izlenir.
Kesinlikle eğlenceli ve insani yönüne vereceği tepkiyi somutlaştıran öğelerle bezeli başarılı bir animasyon.Karakterler ve çizimler çok hoş.Toy Story 3 ya da How To Train Your Dragon kadar olamasada oldukça güzeldi.Steve Carrell da harikulade seslendirmiş.7 buçuktan 8/10
Pixarın elinden çıkmış gibiydi aynı çılgın hırsız.Her karede bir tempo,espri yatıyor açıkçası bu kadar iyi bir film beklemiyordum.Büyük küçük farketmez herkesin bir an önce izlemesi gerekir.Filmin dublajı da harika olmuş bu arada. 8/10
Konusunu okuyunca ilginç bir seylerle karsilacagimi düsünüyordum ama karsimda buldugum film gerçekten çok zayif. Sadece çocuklar için çekilmis bir film, yetiskinlere pek tavsiye etmiyorum.