darkness651
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
büyük bir merak ve heyecanla izledim fakat hayal kırıklığına uğradım evet bazı sahneleri insanı filme kilitliyo ve ister istemez gerilim oluyo ama yine de beni tatmin etmedi 6/10
Bence gayet iyi bir film, her şeyden önce türe getirdiği yaklaşım için bile takdiri hak ediyor. Korkutmayı da başarıyor. Görünmeyen, bilinmeyen şeyler çok daha korkutucu olabiliyor, saçma sapan yaratık tasvirlerinden on kat iyidir bence.
ya şimdi doublex ev porshe araba eleman hep evde bu ne??imbd bu film 7 - 8 arası puan almış yani bu avrupalılar bu kadar gerizekalımı bu ne yaabu şeytan mıdır ruhmudur hiç fakirlere uğramazmı fakiri bırak ortadirek bi aileye uğrasın yasaçmalık ötesi film. yani ben filmin neresinde korkacağımı anlamadım taklit yapacaktım korkıyım dıe ama korkulacak bısey yokki !!!
bu film tam bir hayal kırıklığı... çok para harcanmaması, el kamerasıyla çekilerek gerçekmiş gibi gösterilmesi etkiliyor ama sonuçta bu bir film ve hiç birşey kullanılmamasıda filmi özensiz kılıyor. ne haz aldım ne korktum. olsa olsa bir gerilim filmi olur. 10/5
İzledikten sonra hayal kırıklığı yarattı bende.Son yarım saatine kadar bir şey yapmayıp tüm numarasını o zaman dilimine yayması olsa olsa vasat yapmaya yetiyor filmi.En son bir korku filminde korktuğumda on beş yaşında olduğum için korkutabilme derecesiyle değil sinema filminden çok bir deneme olarak kalan yönüyle değerinden fazla abartıldığını düşünüyorum.Asıl şaşırdığım ise tüm dünyada övgülere boğulması.Bu kadar tanıtım yapılsa hiç bir film gişede batmaz zaten.Paranormal Activity tam anlamıyla şişirilmiş bir balon.
Bence bir korku filminde ne kadar az saçma sahne varsa o kadar gerçekçi oluyor ve film sizi içine cekiyor. Böylece kendini ordakilerin yerine koyabiliyorsun ve gerçekten korkuyorsun.Tamam efekt falan yok ama sürekli bi gerilim ortamı var bence filmde. Benim gibi düşünenler mutlaka olucaktır benim en çok beğendiğim korku filmleri arasındadır.8/10
bu filme 10 üzerinden 2 den fazla puan veren arkadaşlar ya hayatlarında sinemada korku filmi izlememiş yada korku ne görmemiş... bu kadar basit aralıklarla korkutmaya çalışan sürükleyicilii olmayan sıfır gerilim bi film gelmiş geçmiş en korkunç filmmiş. kız arkadaşım omzumda uyudu film boyunca resmen korkmak için 2 saat bekledik ama boş. aklı olan gitmesin valla olmayan da gitmesin...
Paranormal Activity beni şaşkınlığa uğrattı gerçekten.Büyük beğeniyle izledim ben filmi.Başında düşünüyorsunuz iki kişi elinde kamera ne kadar yaratıcı ne kadar sıradışı olabilir ki? Hatta çok da durağan başlıyor zaten.Ancak ikinci yarı film kendine öyle geliyor ki kaptırıp gidiyorsunuz..Çok başarılı gerçekten,hakkını vermiş.
Klasik bir film değil.Farklı bir tarz denenmiş bence çok etkileyici sahneler vardıToplam 2 oyuncu (2 de küçük rol toplam 4)ile çekildiği için yer yer sıkıcı olduğuda doğru.Yine de izlemeye değer.
korku filmi seven biri olarak bu filmi çok merak ettim herkes o kadar çok abarttı ve inanılmaz bir gerilim olduğundan bahsetti ki ister istemez film bende merak uyandırdı bu kadar kötü bir film izlememiştim sadece bir sahnesinde gerilim olan ve bir evde iki insanla kurgulanmış bu film bırakın en iyi korku filmi olmayı yanından bile geçemez kesinlikle zaman kaybı
Bir film bu kadar mı korkunç olur? :) Uzun zamandır yani yaklaşık 7-8 senedir hiçbir filmde bu kadar korkmamıştım. Harika tek kelimeyle. Yanlız arkadaşlara bi şekilde sinemadaki sonunu izlemelerini tavsiye ediyorum,gerçekten o çok korkunç. İki tane son var, sinemadaki çok güzel ama diğeri saçma. Sinemadaki sonu çok değişik olmuş ya. Hala aklıma geldikçe titrememe neden oluyor. :) Gerçekten korkunç çok korkunç ve kesinlikle bu puanı haketmeyen bir film.:) Benim puanım.10/10
hayatımda hiç bi kadar saçma,kötü bir film izlemedim heralde.allah aşkına bu filmi çektikten sonra izlemedilermi diye düşünüyorum.el kamerasıyla çekmişler.sallanıp duruo.insanın izleyesi gelmiyor.bide en korkunç film diyorlar.filmi yarıda bıraktım..arkadaşlar izlemeyin gözleriniz bozulmasın,vakit kaybı..hiçbir korku yanı yok..:))