orki56
24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bir re-make olarak bakarsak fena değil,fakat insan ister istemez orjinali ile kıyaslıyor elinde olmadan.O ruh maalesefki bu filmde yok.Jaden Smith hakikaten çok iyi gitmiş filme,ileride iyi şeyler yapacağı kesin.Bu filmin üstüne tabikide orjinalini seyretmek paklar,ilkini bilmeyenler için eğlenceli bir film olabilir ama biz 80 li kuşaklar için orjinalinin yanında yetersiz kalıyor.Ama izlenmeli derim her şekilde.6,5/10
Ah ah...nerde Miyagi san nerde Danielsan. Mr. Miyaginin o özlü sözlerinden eser yok. Açıkcası kurgusu çok sıkıcı. Ralph Macchioyu sevemesek de eski çırak daha sempatikti.
Evinizde bir pazar günü ailecek izleyebiliceğiniz eğlenceli bir film olmuş..Will Smithin oğluna bayıldım,çok tatlı,mimikleri çok iyiyidi..Bunun için bile izlenir diyorum ve 10/7 veriyorum selametle
keyifli bir film olmuş ama Jackie Chan in diğer filmlerine göre dövüş oranı daha az,dahaçok kung-fu nun felsefesine değinilmiş,şahane görüntüler ve jason smith in şirin oyunculuğu için çocuklarınızla gidilebilecek bir aile filmi olmuş 10/6
filmin cok klasık olmakla beraber yonetmenın dovus sahnelerındekı tarzı farklı olmus ...son sahnesı gercekten cok guzeldı ... fılme tamamen yonetmen hayat vermiş. bu arada w.smıth ın oglu ii oynamış .. cucugun ruhunda artistlik var belli oluyor ... onuda goz onune alarak benim puanım 9 oldu ....
çok güzel bir film, keyifle izledim. Jaden smith gerçekten babası gibi oldukça yetenekli. jackie de seriyi devam ettirecek tek kişiydi bence tam karakterine uymuş. Ama Mr.Han´ı ilk filmlerdeki Kesuke Miyagi nin oğlu gibi gösterselerdi serinin bağlantısı devam ederdi...Kısaca.... 8,3/10
84 yapım olan ilk filmden farklı hiçbir yanı yok.O zaman neden yaparsın bu filmi.Tabiki para için.Çünkü hit olmuştur zamanında.Filmin en güzel yanı Jaden Smith.Babasıyla oynadığı The Pursuit of Happyness filminden tanıdığımız çocuk.Büyüyünce garanti star olur.Çok başarılı.