orki56
24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bir re-make olarak bakarsak fena değil,fakat insan ister istemez orjinali ile kıyaslıyor elinde olmadan.O ruh maalesefki bu filmde yok.Jaden Smith hakikaten çok iyi gitmiş filme,ileride iyi şeyler yapacağı kesin.Bu filmin üstüne tabikide orjinalini seyretmek paklar,ilkini bilmeyenler için eğlenceli bir film olabilir ama biz 80 li kuşaklar için orjinalinin yanında yetersiz kalıyor.Ama izlenmeli derim her şekilde.6,5/10
Jaden Smith & Jackie Chan arasındaki kimya müthiş. Sırf bu ikiliyi izlemek ve Eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız karate kid tam size göre... ilk filmin yeri herkesin gönlünde ayrı bir yerde elbette ama bu yeni nesil karate kid :)
84 yapım olan ilk filmden farklı hiçbir yanı yok.O zaman neden yaparsın bu filmi.Tabiki para için.Çünkü hit olmuştur zamanında.Filmin en güzel yanı Jaden Smith.Babasıyla oynadığı The Pursuit of Happyness filminden tanıdığımız çocuk.Büyüyünce garanti star olur.Çok başarılı.
güzel eğlenceli bir filmdi. jaden smith babasının yolunda ilerliyor belki daha iyi bile olur. jackie chandaki bu boynu büküklük bu mahmurluk bana başta garip gelsede rolünü çok iyi yapmış.7/10
büyük umutlarla gittim sinemaya.. Chan ve Will Smithin oğlunu bi göreyim dedim.. sinemada izlemeye değmez açıkçası.. o kadar da güzel bi yapım olmamış.. sıradan ve gereksiz uzun tutulmuş bi film.. yaş aralığı baya bi aşağıda diyebilirim (ki sinemada bi ara seyreden çocuklar alkışlayınca anladım).. izlenilebilir fakat sinemaya değmez.. notum 5/10 o da Chan in güzel hatrı için..
gereksiz bir film olmuş.jaden smith isimli küçük çocuk sadece babası sayesinde rol bulabiliyor ki zaten filmin yapımcılarından biriside babası will smith.oyunculuk ve role tip olarak yatkınlık adına hiç birşey yok cu çocukta.baba torpili neymiş görüyoruz filmde.sine kritik yazarının dediği gibi zengin ve cool görünmeye çalışan babasının oğlunu izliyoruz sadece.