84 yapım olan ilk filmden farklı hiçbir yanı yok.O zaman neden yaparsın bu filmi.Tabiki para için.Çünkü hit olmuştur zamanında.Filmin en güzel yanı Jaden Smith.Babasıyla oynadığı The Pursuit of Happyness filminden tanıdığımız çocuk.Büyüyünce garanti star olur.Çok başarılı.
esprileri gayet güzel, akıcı bi film - ceket sahneleri dışında, çünkü bi süre sonra can sıkmaya başlıyor - oyuncular gayet iyi, senaryo da tamam ama dövüş sahneleri çekimlerinden hiç hoşlanmadım desem yeridir.2 güzel hareket görelim diye izliyoruz, onu da en sonunda bi tane hareketle tamamlıyo. jackie chanin dövüş sahnesi de iyiydi gerçi onu da es geçmemek lazım.yani kısacası çok da beklediğim gibi değildi.6/10
Filmde mantık hatası olmasına rağmen (hiç kungfu bilmeyen birinin 1-2 ayda Çin şampiyonu olması gibi ama eski versiyonu da böyleydi), yıllar önce çevrilen eski versiyonuna göre bu yeni versiyonu ben daha çok beğendim. Daha heyecanlı ve eğlenceliydi, espriler iyiydi, dövüş sahneleri önceki çevrime göre daha iyiydi. Hele de Jacki Jhan gibi bir usta varsa film zaten maça 1-0 önde başlıyor. Kısaca eski versiyonuna göre bence daha iyi olup kesinlikle seyredilmeli..
filmin cok klasık olmakla beraber yonetmenın dovus sahnelerındekı tarzı farklı olmus ...son sahnesı gercekten cok guzeldı ... fılme tamamen yonetmen hayat vermiş. bu arada w.smıth ın oglu ii oynamış .. cucugun ruhunda artistlik var belli oluyor ... onuda goz onune alarak benim puanım 9 oldu ....
Evinizde bir pazar günü ailecek izleyebiliceğiniz eğlenceli bir film olmuş..Will Smithin oğluna bayıldım,çok tatlı,mimikleri çok iyiyidi..Bunun için bile izlenir diyorum ve 10/7 veriyorum selametle