Eğlenceli ve güzel bi film.Karate kid olarak değil başka yeni bi film olarak izleyin.jackie chan fsktörü bile filmi izlemenize değer.adam 10 numara oyuncu.Orjinal film ile kıyaslarsanız zaten insanın içi burkuluyo.(miagi san)şahsi fikrimdir yeni bir film olara 10/8
1990ların popüler filmi karateci cocuk 2010 versiyonu ile yeniden karşımızda jackie chan ile bu adama hastayım ama film nezaman türkiyede gösterilcek merak ediyorum doğrusu herşeyde biz geç kalıyoruz
baştan sona keyifle izlenebilecek bi yapım ... jackie chan ve jaden smith çok iyi oynamışlar ... yönetimi ve müzikleride başarılı ... gayet iyi bir yeniden çevrim olmuş :) ... 10/6 ...
sinema dünyası bu tür filmlere hep ihtiyac duymuştur duyuyorda. bu türden kastım şu: ilk başta kahramanımız kötü kişiler tarafından dayak yer sonra emekli bir usta onu eğitir bu eğitim kahramanımızı epey yorar ama sonunda olgunlaşır ve karete-kung fu yapmaya başlar ve o kötü kişi(veya kişilere) hadini gösterir. sinema tarihi hep böle şeylerle doludur bi kere tüm döcüşçü aktörleri filmleri hep böledir. anımasyonlarda bile vardır. ama nedense bu tür yapımları hep insanlar izler defalarca ama bir türlü bıkmazlar. film bu türün içindeydi ve güzel işlenmişti 10/9
84 yapım olan ilk filmden farklı hiçbir yanı yok.O zaman neden yaparsın bu filmi.Tabiki para için.Çünkü hit olmuştur zamanında.Filmin en güzel yanı Jaden Smith.Babasıyla oynadığı The Pursuit of Happyness filminden tanıdığımız çocuk.Büyüyünce garanti star olur.Çok başarılı.
filmin cok klasık olmakla beraber yonetmenın dovus sahnelerındekı tarzı farklı olmus ...son sahnesı gercekten cok guzeldı ... fılme tamamen yonetmen hayat vermiş. bu arada w.smıth ın oglu ii oynamış .. cucugun ruhunda artistlik var belli oluyor ... onuda goz onune alarak benim puanım 9 oldu ....