Ölümsüzler
    3,7
    Ölümsüzler hakkında görüşlerin ?

Tetsujin-2
    Tetsujin-2

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Bu fil nasıl bu kadar beğenildi anlayamadım zira aynı şeyleri pişirip pişirip önümüze koyuyorlar.Yine bir kahraman, yine daha önceki yıllarda tehdit oluşturmayıp da baş kötünün eline geçmesiyle büyük bir felakete neden olabilecek bir eşya ve yine bir kahinin peşinde koşuşturma.Ne zaman bıkacaksınız bunları görmekten sayın sinemaseverler?Sadece görsel olarak değişen filmler yetmedi mi artık.Savaş sahneleri de çok yetersiz.3 boyuta hiç değinmeyeceğim bile rezaletti.Bu kadar kötünün arasında sıyrılan tek iyi şey sanırım tanrıların insanlara yardım edişini görmek.Paranıza ve vaktinize yazık etmeyin bence.
    adonis
    adonis

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    filmi birkaç saat önce izledim.. açıkcası beklediğim heyecanı uyandırmadı bende. filmin aşırı reklamı, beklentiyi fazla arttırdı diye düşünüyorum.. 6.8/10
    Ogulcan B.
    Ogulcan B.

13 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Filmi bugün sinemada 3D şeklinde izledim.Mickey Rourke tabiki de yine sağlam oyunculuğunu konuşturmuş ona lafım yok fakat diğer oyunculardan böyle çok iyi oynamış diyebileceğim biri yoktu filmde ama kötü oyunculukta yok diyebilirim.

Filme gelirsek izlemeden önce 300 Spartalı gibi bir film bekliyordum ve beklentilerim de vardı filmden ama aksine film kesinlikle beklentilerimin altında çıktı neden diye sorarsanız filmin sonundaki savaş sahnesi hariç filmin nerdeyse bir tane bile dişe dokunur bir savaş sahnesi yok.Genel olarak görsellik bakımından da tatmin edici bir film değil bu filmde ne görsellik ne de savaş sahneleri ön planda değil.Filmdeki Tanrıların olayı da çok saçma benim bildiğim Tanrıların özel güçleri vardır ve Tanrılar ölmez ama bu filmde her ne hikmetse Tanrılardan kan falan akıyor hatta ölüyor.Filmin bana göre en büyük fiyaskosu ise topu topu en fazla 2 tane 3D sahnesi olması koca filmde en fazla 1-2 tane 3D hisettiren sahne var.Filmin iyi yanı yok mu derseniz de filmde her ne kadar çok fazla olay olmasa bile nerdeyse baştan sona kendini sıkmadan izlettiriyor.Ayrıca filmin sonlarına doğru bir savaş sahnesi var zaten filmde görüp görebileceğiniz tek sağlam savaş sahnesi o fakat filmin o sahneleri başarılı.300 Spartalı filminde savaş sahneleri dışında filmin soundtrackleri de çok iyiydi adeta izleyeni gaza getiricek cinstendi ama bu filmde sağlam gaza getirici bir soundtrack ben fark etmedim.Son olarak filmi izlemeden önce 300 Spartalı gibi bir film beklemeyin,benim beklentilerimin altında çıkan bir film sakın afişine ve fragmanına aldanıpta sinemada izlemeyin ama merak ediyorsanız biraz bekleyin evde izleyin.

6.5/10
    Erdem C.
    Erdem C.

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Çok sıradan izlerken sıkıldım.Hayalgücü yüksek olan bir film ancak çok klasik işlenmiş.Kurguda bariz hatalar göze çarpıyor.
    CastieL-2
    CastieL-2

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Tam sinema filmi. Sinemada izlenmeli , ayrıca 3d'nin ilk defa adam akıllı kullanıldığına şahit olmuş oldum.
    deceased
    deceased

12 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    ben fılmı bugun ızledım gorsel efek acısından gayet basarılı ancak fılmın kotu adamı ve poseidon dısında konu ve ılerleyıs cok bos bır fılm olmus
    insatiable3
    insatiable3

300 Spartalıdan daha iyiydi. Tek kelimeyle mükemmel bir film
    hassan
    hassan

11 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    filmin en öne çikan seyi hiç kuskusuz görsel bir sölen olmasi. tabikide bunda en büyük etken yönetmen koltugunda Tarsem Singin olmasidir her filminde oldugu gibi kiyafetler göz alici ve sasali.Tarsem in diger iki filminde oldugu gibi bundada hayal gücünün sinirlarini zorluyor ve karsimiza müthis görsel efektleriyle immortalsi çikariyor.
    Serhat Özden
    Serhat Özden

11 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    film mükemmel kesinlikle izleyin.sizi bşka bir dünyaya götürüyor bi an spartacus yada 300 izliyorum gbi oldum gerçekten başarılı bir yapım 3d 2 3 ok sahnesi dışında pek işe yaramasada bnm açımdan güzel bi 2 saat geçti
    ahmet16
    ahmet16

23 Kasım 2011 tarihinde eklendi
    Bu film sonzamanlar da izledigim en basarili fantastik yapim bence kesinlikle izlenmesi gerekiyor herkese tavsiye ederim
    sezin1982
    sezin1982

1 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    300 Spartalı gibi amma görsel açıdan çok daha iyi ...
    deckard76
    deckard76

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    2010 yılının ilk yarısında gösterilen iki film resmen Yunan mitoljisinin katledilmesiydi.Bu filmin kadrosu gayet iyi.Mitolojik öğeleri ustaca kullanan kaliteli bir yapım olmasını umuyoruz.Bu yönde tek temennimiz Cell ve Fall filmleriyle ustalığını kanıtlayan Tarsem Singın yönetmen koltuğunda olması.
    code-voldemort
    code-voldemort

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    ilk yorum benden olsun artık god of war oyunun taklit etmeyin cekeceksiniz cekin artık