Cehennem Melekleri
    3,8
    Cehennem Melekleri hakkında görüşlerin ?

Power-of-Tower
    Power-of-Tower

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Neydi o Tango ve Cashler,Rambolar, Rockyler..Stallone kendisini biliyor ve en iyi yakışcak filmi yapıyor..Çünkü bu adam doğuştan aksiyon adamı...Yok öle istemeyiz dram felan..Gideceğim bi trslik olmassa..Stallone abimize saygıdan...Dahasınıa bekliyoruz..Tek filmle kalmasın..90 lara dönüş...
    buffonbuffy
    buffonbuffy

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    izlenmesi gereken bir film
    Coyote-STARRK
    Coyote-STARRK

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    filmi bugün izledim ve beni kendine hayran bıraktı. gerçekten muhteşem bir film ve mutlaka izlenmesi gerek. 10/10
    skous
    skous

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Stallone abimiz varsa sinemaya gidilir ve ızlenır..
    f3309610
    f3309610

güzel film ya 8/10
    Colossus-2
    Colossus-2

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Bu film 10 saat olsa izlenir arkadaş, konuya takılmayın, kendinizi aksiyona ve filmin akışına bırakın bence, son dönemde izleyip en çok keyif aldığım filmdi.
    sinema
    1 ziyaretçi
    16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar bugün izledim filmi gerçekten mükemmel. Tüm beklentileri karşılayan full aksiyon bir filmdi. Tahminim devamı gelicek.Kadro dersen yok böyle bi kadro :)
    sizemore-2
    sizemore-2

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    sadece perdenin önünden geçip gitseler yeter...bu kadro herkesin çocukluk hayali film olarak görmemek lazım belgesel tadında bence :)
    sahan33
    sahan33

15 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    -Filmin beklentileri yükselten bir kadrosu var. -Başroller haricinde Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger ve Bruce Willis gibi ünlülerin konuk oyuncu olarak projeye destek vermesi bekleyenlerini hayli heyecanlandırmış olabilir.-Fakat ne yazık ki her türlü beklentiyi boşa çıkaracak bir yapım.-Öncelikle film hakkında söyleyebileceğim ilk şey, ?Rambo yanına birkaç adam almış artık işlerini tek başına halletmiyor? olur.-Kısacası Sylvester Stallone çatışma ve dövüş sahnelerine çok yakışan oyuncuları (Jason Statham, Jet Li vb.) toplayıp, onların sadece bu özelliklerinden yararlanmaya çalışmış ve bize kötü bir aksiyon filmi örneği sunmuş. Bu filmin birçok benzerini daha önce izlemiş bulunmaktayız, özellikle filmde dönen espriler çok fazla klişe oldu diyebiliriz. -Sadece çatışma sahneleri için filme giden izleyicilerden değilseniz vakit kaybı olarak değerlendirilebilecek bir yapım.
    ozana99
    ozana99

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    %100 aksiyon. aksiyon seviyorsanız bu filmi kaçırmayın. ama konu falan beklemeyin. öyle etkileyicide değil. sinemadan çıktığınız anda unutuyorsunuz filmi. ama terminatörü, die hardı-ramboyu aynı sahnede kaç filimde görebilirsinizki. teşekkürler Sylvester...bu kadar aksiyon yıldızını bir arada seyretmek büyük bir zevkti.
    orki56
    orki56

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Son zamanlarda sinemada seyrettiğim en güzel aksiyon filmlerinden biri.Konu olarak 1 şey beklemeyin,ama gerek diyaloglar gerekse çekimler olsun filmi çok beğendim,bol kanlı gürültülü(ki benim bile kulaklarım belli 1 yerden sonra isyan etti) we patlamalı bir film istiyorsanız,büyük 1 beklentiniz yok ise tam size göre 1 film.Stallone bu işi iyi biliyor,John Rambodan sonra beni fazlasıyla tatmin etti.Tam B sınıfı türünde 1 film olmuş.Bizim gibi 80li kuşaklara hitabediyor.50/50 tadında(bizim nesildekiler bilir,şiddetle tawsiye ederim),fakat onun daha görsele dayalı hali.Jason Statham ın döwüş sahnelerini çok beğendim.Ayrıca Jet Li ve Dolph Lundgren(ki filmin sonunda sewindim,nedenini izleyenler anlayacaktır) in döwüş sahneleri çok sağlam.Mickey Rouke ise Iron Man 2 den çıkıp da buraya gelmiş gibi,elinde kamçılarla ne zaman sağa sola saldıracak diye beklemedim değil.Film tabiki abartı sahneler içeriyor ama çekimlerin çoğu gerçekçi,yani efekt oranı az,gerçek görüntüler çoğunlukta.Filmin ortalarındaki iskele patlama sahnesi mesela,cidden patlamış izlenimi veriyor bu sayede,mutlaka iyi 1 sinemada gidin,büyük 1 beklentiyle gitmezseniz sizi fazlasıyla tatmin edecektir,yok ben konu istiyorum,kafa yormalıyım,film 1 anlam içermeli diyorsanız Incepcion u tercih edin.Tek kötü yanı,filmin altyazıları.. Çewirenler filmi izlemeden we amatörce yapmışlar maalesef(örnek,Slyvester in şarşörü biter,im out diye bağırır,çewirisi ise harikuladedir(!) , dışardayım.. gibi.. ..10/10
    Not:Bu film türünde olan ve fragmanlarından anladığımız kadarıyla bol kanlı ve hareketli olacağını düşündüğüm Machete yi sabırsızlıkla bekliyorum.
    su-sisesi
    su-sisesi

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    stallone abimizi ahir ömrümüzde daha kaç kere beyazperdede görücezki ben seviyorum stalloneyi onu görmek için gidicem sadece isterse beş para etmez bir film olsun........seni seviyorum stallone cocukluğumun kahramanı ram bom rocky im benim sen bi,r numrasın
    Schwarzstein
    Schwarzstein

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar çekilmiş muhtemelen en iyi aksiyon filmi diyebilirim. Filme yğksek beklentilerle gittim ve de müthiş zevkli bir gece geçirdim. Aksiyon severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir film. 10/9
    Eren-Emrah
    Eren-Emrah

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Aksiyon sahneleri falan idare eder lakin film genel olarak vasatın altında kalmış. Özellikle senaryo bakımından. Belirli bir kurgu yok Bombalar, silahlar saldırın modunda... Bu mükemmel oyunculara gitmemiş bu senaryo. Aklıma yer eden Jason Stathamın harikulade performansı...5/10
    ms-ozmen
    ms-ozmen

14 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Asla sıkmayan fakat sonu tahmin edilebilen senaryosu, dev kadrosu, Müthiş görsel efektleriyle tam bir aksiyon filmi. Kesinlikle sinemada izleyin derim. 8.5/10