film konu filmi değil kesinlikle, 5 kişi gidiyor bir adaya, 1000 kişi öldürüyor, konu bu. ama dövüş sahneleri ve efektler çok güzel. hiç sıkılmadan sonuna kadar izletiyor, işi gücü bırakın bu filme gidin demem ama işiniz gücünüz yoksa yanından geçerken bi uğrayın derim. tam boş vakit değerlendirmelik.
Gerçekten eğlenceli bir film olmuş. Özellikle ikinci yarı gerçekten başarılı. Yok artık dedirten sahneler çok fazla ama zaten maksadınız eğlenceyse karşılığını yeterince alacağınız için sorun olmaz :)
eski zamanları aratmayan,80li 90lı yılları arayanlar için ideal bir aksiyon filmi 'The Expendables'..klişe espriler,diyaloglar(ama komik), abartılı silahlı çatışma ve dövüş sahneleri, tüfekler,bıçaklar,patlamalar, arabalı kovalamaca sahneleri...vs. hep bilindik durumlar,konusu eski filmlerle benzer..film olarak iyi sayılmaz,ama eğlenceli..yine de bu tarz eski filmleri sevdiğim için keyifle izledim..bu kadar yıldız oyuncuyu bir arada görmek keyifli..Slyvester Stallone, Jet li, Jason Statham, Eric Roberts, Mickey Rourke...vs...çok fazla görünmeseler de Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger i görmek güzel..7-8 enfazla, 10 üzerinden.. B tipi filmleri seviyorum.. :D
afişe ve oyunculara bakınca çok sıkı bir aksiyon filmi gibi görünüyor, ama çok sığ bir film.tek başlarına yaptıkları filmler daha güzel.senaryodan kaybetti
Eğer sizde benim gibi Bu muhteşem kadro 2 saat boyunca oturup sohbet etse bile izlerim diyorsanız Gözünüz kapalı gidin..Full aksiyon şöleni sizleri bekliyor :)
Sinemada -özellikle 2. yarı- zevkten gülerek izlediğim film olmuştur.Muhteşem kadro, süper gaz aksiyon sahneleriyle bezeli izlemesi fazlasıyla zevkli bir Stallone yapımı.Tek sorun altyazıyı çeviren arkadaşlar, biraz dikkatli olsanız? 8/10
kesinlikle gidin...her şey dozunda kullanılmış,tam bir aksiyon filmi..hele kilisede arnold,sly ve bruce un olduğu sahne...bir daha yaşanmaz...eski dostlar ve ağır silahlar...
Öncelikle filmi bi kenara bırakın bu kadroyu bir araya getiren ve 5 dakika bile sürmesede Stallone,Bruce Wills Ve Arnold Scwarzeneggeri aynı karede görebildiğimiz için efsane aksiyon oyuncusu Sylvester Stalloneye teşekkür ediyorum ayrıca müğthiş oyunculuğu ve karizmasıyla Jason Stathamada belkide filmden çıkınca aklınızda bişey kalmıyor konu olarak tipik bir konu diyosunuz ama olağanüstü sahneler ve aksiyon hiç durmuyor beğenmemek elde değil mutlaka sinemada izleyin ama...