Cehennem Melekleri
    3,8
    Cehennem Melekleri hakkında görüşlerin ?

hidalgoviggo
    hidalgoviggo

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Filmde gördüğümüz oyuncular;Sylvester Stallone,Jason Statham,Jet Li,Dolph Lundgren,Eric Roberts ve kısada olsa Bruce Willis ile Arnold Schwarzenegger daha ne olsun :)Yine bitmek bilmeyen bir aksiyon filmi üstüne mükemmel oyuncular daha olsun 10/10.Tek eksik yönü Jet Li biraz daha ön planda olabilirdi.Şiddetle tavsiye ediyorum.
    Jet-Li-2
    Jet-Li-2

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Bu tür filmlerin genel puanı 7.3-7.7 ciwarındadır.Oyuncuların performanslarıyle doğru orantılı bu seyirde gider...Bu film 8 i hakediyor..Güzeldi.Aksiyona doyarsınız
    spoiler-2
    spoiler-2

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    ya arkadaşlar şaka demi bu. bu zamankaybı filme nasıl bu puanı layık gördünüz şaşarak bakıyorum.adamlar izleyiciyle alay etmişler resmen. maçoloğun dibine vurmuşlar.ya anlatamıyoum utanıyorum yazık hakkatten.
    Spike
    Spike

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim filmer arasında en bol aksiyon sahnesine sahip filmdi ve sahneler güzeldi
    hakan07
    hakan07

kadrosu bile izlemeye değer
    pasha-2
    pasha-2

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    konusu olmayan bir film ama aksiyon olarak muhteşem bir film 2 saatinizin nasıl geçtiğini anlamıcaksınız bile...
    wentworthmiller-2
    wentworthmiller-2

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Eksiklikler vardı ama böyle bir kadro bir aradayken nasıl umursarsınız ki? Vizyona girmeden önce böyle bir kadroyu bir arada toplayan yönetmenden beklenen şey kadro artı sadece aksiyon sahneleri değildi..Öncelikle sağlam bir senaryo gerekliydi ki izlerken hem filmin temelinden zevk alırken eşsiz kadroyuda zevkle izleyebilirdik..Senaryosunda boşluklar vardı başlarda sezdiğim tek olumsuzluk bu olmasına karşın devamında senaryonun giderek basitleştiğini ve aksiyon shnelerinin daha heyecan verici hale geldiğini gördüm..Yani yönetmen bu kadroyu bir arada topladı birde ak siyon olsun iş tamam gibi bir yolda ilerlemiş..Senaryo beklentilerin altında ve klişeydi kabul etmek lazım..Ancak bu filmin, kadronun, sountrackların, ve aksiyon sahnelerinin size verdiği izleme zevkini etkileyemiyor -öyle olmasını istediğiniz için belkide -Böyle bir kadro ne zaman bir araya geldi veya gelebilir ki..Bunları da geçtik ama filmde karakterlerin geçmişi dahil şu an içinde bulundukları urumdan bile hiç bir bilgi bilmeden izliyorsunuz..Çoğu aksiyon sahnesinde ise herşey tam yerine oturmamış kim öldü kim kaldı tam olarak göremiyoruz özellikle son kısımlarda..Bu çekima çılarından kaynaklandı sanırım..Şöyle akılda kalıcı,derin veya etkileyici bir replik,dialog varmıydı ende bilemedim açıkcası çünkü olsa bile bazı konuşmaları ve düşüncelerini saçma buldum sırf o sahneye dialog koyalım diye yapmışlar gibi..Aksiyon mükemmeldi, etkileyiciydi gerçekten heyecan verici ama yine böyle bir filmden klişe sahneler beklemezdim..Filmden beklenen kuşkusuz bu değildi kadrodaki bir kişinin fazlasıyla bir hayran kitlesi var.Ee böyle oyuncular bir arada ve bekleyen çok fazla.Kuru kuruyada beklemedik böylesine bir kadro bir aradaykeneşsiz bir film izleyelim dedik.Ama maalesef öyle değildi..Klişelerden arınamamış, dialogları beğenilmeyen ama çoğu aksiyon sahnesi gayet güzel ve aksiyonla doğru orantılı gelen mükemmel sountrackların verdiği zevkle mükemmel denemeyecek ama yerden yerede vurulmayacak bir film çıkmış.Ayrıca süresi daha uzun olsaymış diyorsunuz doymuyorsunuz çünkü bu oyuncuları izlemeye ama ortada senaryomu var ki bir şeyler eklesinler..Öyle olsaydı mutlaka derdik uzatılmış, saçmalamışlar.. Sadece sunu söylüyorum mutlaka kaçırmayın göze çarpan en önemli artısı kadro ve sadece bunun için izleyin..10/7
    cem-2
    cem-2

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle müthişti.Bu kadar oyuncuyu nasıl bir araya getirdiklerini merak etmemek elde değil :)
    c-u-m-a-l-i
    c-u-m-a-l-i

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Kadro ve oyunculuklar çok iyi.Arnold kiliseden çıkarken yapılan gönderme çok iyi.Sahne çekimleri, kalite çok iyi.Fakat konu itibariyle bir A-Team veya Mac Gyver dizisi tadında bir senaryo olmuş. Böyle bir kadroyla daha gelişmiş ve kapsamlı bir senaryo yazılabilirdi. Karşı cephe tek bir mekanda sadece 2-3 kişiden ibaret bir gruptu.Yinede senaryoyu hoşgörüp izlenebilir bir film diyorum.
    Bekir Çimendag
    Bekir Çimendag

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    böle bi kadro toplanmış senaryo konu beklememek lazım full aksiyon işte daha ne istiyorsunuz 10/10
    neehot
    neehot

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    bu oyuncu kadrosuna bu film hiç yakışmamış valla türünün güzel filmlerinden tamamda çok sıradan olmuş diyebilirim sırf oyuncuları hatrına izlenesi filmler vardır ya bikere izlersin işte bu filmde o filmlerden diyebilirim.büyük umutlarla izlemeyin.
    yasincim1982
    yasincim1982

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    1 adet dahi cinsellik içermeden biten sürükleyici bir film. Sinemada çok mükemmel gider.
    ayshe-lina
    ayshe-lina

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    konu diye birşey yok ortada ama sahneler mükemmeldi akıcı ve sürükleyici gitmeye değer 10/7
    aL-2-BjK
    aL-2-BjK

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Konu olarak sıradan bir film ama aksiyon seviyorsanız tam size göre bir film. Temposu hiç düşmeyen , aksiyon sahnelerinin bolca bulunduğu bir film. Kurgu vasat, aksiyon güzel. Jason Statham ın aksiyon türünün 1 numarası olduğunu ispatladığı bir film...
    buludag89
    buludag89

31 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    aksiyon aksiyon aksiyon !!!tek kelimeyle heyecan dolu bir film ;)