Cehennem Melekleri
    3,8
    Cehennem Melekleri hakkında görüşlerin ?

karmasaxlc
    karmasaxlc

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Aksiyon sevenlerin oldukça keyif alıcağı ve sevdiği ünlüleri bir arada izleme fırsarı bulacağı 10/7.5 bir film
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    İhtiyarlara 'daima' yer var...Statham ın döktürdüğü, 'basketbol sahasındaki kavga' sahnesi, Arnie, SLY ve Willis in, kilisede ki buluşmaları için bile olsa seyredilir.
    begumm-
    begumm-

5 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    kesinlikle bu puanı haketmiyor...bu kadroyla ancak bu kadar kötü film çekilebilirdi...ne güzel bi aksiyon sahnesi ne güzel bir senaryo diyalog hçbişey yok..stathamdan hiç haz etmem ama bu filmdeki herkes o kadar yapmacıktı ki o bile gözüme daha samimi gözüktü...zorlama bir film gibi olmuş hadi kadro iyi nasılsa seyirci ne desek ne yapsak izler gibi olmuş...ah ah nerde o uzmandaki stallone ah...
    beratozguner
    beratozguner

5 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Kadro aksiyon için ideal bir kadro.Tabi kadroya aldanmamak da lazım stallone ve stantham üzerinde durulmuş diğer oyuncular figüran tarzı küçük roller verilmiş.Ancak keşke figüranlar bu kadar iyi oyunculardan olsa bütün filmlerden.Aksiyon dövüş kan istiyenler için ideal bir film..10/7.5(.5 olmadığı için 7:))
    ibrahim-27
    ibrahim-27

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    baştan sonra tam kadro süper bir filmdi işte bizim türk filmlerinde bu ruh eksik bu konudan dolayı bizim eksikliğimiz var uzun süredir izlediğim filmler arasında en iyisi buydu konusu olarak oyuncular olarak tamamen süper herkese tavsiye edilir
    buragi
    buragi

29 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    aksiyon sevmeyenlere tavsiye etmem çünkü başka bir şey vermiyor film.
    Turkuazzz
    Turkuazzz

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    FiLm Türkçe Dublaj mı ?
    citykhan
    citykhan

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Aksiyon var.Başka bi şey bulamadım filmde.he gerçi şu basket sahasındaki dövüş gerçekten hoştu. Vasat bi aksiyon filmi işte.Arada güzel espriler var.Jetlinin ben ufak bi adamım esprisi komikti. 7/10
    revelry-08
    revelry-08

26 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    balwine katılıyorm...
    beklediğimi bulamadm...
    balwin
    balwin

22 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    bu adam geldi gidiyo oynadıgı 3-4 film dısında iyi bi yapım gerçekleştiremedi...o kadar kadroyu toplamışsın düzgün bi senaryo olsunda bari izlenmeye degsin...film demek aksiyon dısında bişe olmasın demek değil ki! konu yok konu filmde ...10/3
    John-Creasy
    John-Creasy

21 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Cehennem gibi kadrosuyla öyle hayranlıkla izliyosunuz çok iyi değil ama öyle hissediyosunuz .7/10
    sercanduyan
    sercanduyan

21 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    aksiyon için izliyorsanız...mükemmel(zaten bu kadroylada normal)...ama bu filmde konu arayacaksanız tam bir hayal kırıklığı...
    anil166
    anil166

20 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    filmde konu fln aramaya gerek yok ama aksiyon bian olsn düşmüo kadroda sağlam izlenebilir
    vvolkann53
    vvolkann53

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    film 5 para etmez filme verceniz paraya oyuncuların posterini alıp duvarınıza asın daha karlısınız ben bukadar ucuz film görmedim jetli ye yazık olmuş kendi harcamış iğtiyarlarla film çekmiş..
    Bilge-Prens
    Bilge-Prens

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Film aksiyona aç kalanları fazlasıyla doyuruyor, filmi beğendim ancak birşeye canım sıkıldı sanki filmde silah reklamı yapıyorlardı silahların özelliklerini saymaları, farklı açılardan silah kareleri vs.