Ölüm Odası
    2,4
    Ölüm Odası hakkında görüşlerin ?

JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

17 Ekim 2012 tarihinde eklendi
    Kötü bir film ve kendini ciddiye almaya çalışırken abuk sahneleriyle komik oluyor tersine.Sonuna kadar sabredenler başarılı sayılmalı.
    odinhan
    odinhan

26 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Çok farklı bir konu fakat hiç akıcı şekilde anlatılamamış....

10/5
    Amir Han
    Amir Han

4 Ekim 2015 tarihinde eklendi
    İngiliz yapımı ve yönetmen korku filmlerinin Japon yönetmeni Hideo Nakata. Fakat bu yapım korkudan ziyade sanal ile gerçek yaşamın birbirine geçmiş halinin beyazperdeye yansıtılmış bir gerilim filmi.
    Chatroom ne hikmetse Türkçe'ye çevrilişi "ölüm odası" olmuş! Chat kavramını 1990 sonrası doğan gençlik bilmez. Yani film demode bir konuyu ele almış. Bundan 15 sene önce çekilmiş olsaydı herhalde gişe de çok başarılı olurlardı. Çünkü o zamanlar mIRC, ıcq ve camfrog gibi çok popüler chat odaları vardı. Filmin asıl konusu bu odalarda iyi ve kötü kullanıcıların birbirleri ile olan muameleleri desek doğru bir tanımlama olur herhalde. Aaron Johnson'u ilk defa tutarlı bir filmde başrol olarak görüyoruz. Rolünün hakkını vermiş diyebilirim. Yalnız filmi büyüklere tavsiye ediyorum(içeriğindeki konular gereği). İnternetin aslında şu modern çağda daha da tehlikeli bir hal aldığı gerçek bir vaka. Film ayrıca bu konuya da el atmış. İzleyip ibret almak gerek.
    Aysu Gokova
    Aysu Gokova

13 Mart 2012 tarihinde eklendi
    Sanal dünyanin tehlikelerini ortaya koyan , oldukça gerçekçi bir film
    sabiha g.
    sabiha g.

13 Mart 2012 tarihinde eklendi
    Gerçekten hos bir sürpriz bu film . Internetin tehlikelerini ortaya koyan bir film , oldukça psikolojik .
    Sine Can
    Sine Can

13 Mart 2012 tarihinde eklendi
    Filmi anlasam da biraz garip buldum , aaron johnson seviyeyi yükseltmis
    Robbie-2
    Robbie-2

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Çok ilginç psikolojik bir ingiliz gençlik filmi.