Konu olarak beni tatmin eden bir yapımdı Gen.. ***Spoiler***keşke doktorlar ve hastaların yer değiştirmesi bu kadar kolay anlaşılır olmasaymış..Yani anlamamız için ellerinden geleni yapmışlar.. ***Spoiler***filmin tek beğenmediğim yanı bu.. 7 / 10
Pek insanı korkutmayı başaramasada kasvetli atmosferi ve müzikleri filmi bir parça kurtarıyor.Aslında sonu değişik bitiyor ama şahsen benim biraz kafam karıştı biraz daha basit olabilirmiş.Oyunculuklar gayet güzel.Filmde emeği geçen herkesi kutluyorum inşallah türk sineması bu türde çok daha iyi filmler yapacak.7/10
Cok yazık bu kadar dusuk puanı haketmıyor. Bence de konusuyla ve oyuncularıyla en ıyı Turk korkusu denebilir. Ayrıca ılk filmi olmasına ragmen Togan Gokbakar bence cok basarılı bır yonetmen ve ılerde daha da basarılı olacak.Izlemenızı tavsiye ederim.
Ya ben anlıyamıyorum nasıl olurda bu film 6,5 alır hayretler içindeyim tamam film dört dört lük değilde sizlerin dediği kadar da kötü bir film değil yapmayın etmeyin bu sitede o kadar dandik filmler varki yüksek puan alan buna niye verilmemiş bir türlü anlam veremiyorum
Yaa...arkadaşlar!Sizi anlamıyorum.Film gayet başarılı.Bir kere filmin çekimleri,kamera açıları falan çok güzel.Cinayet sahneleri bir hayli gerçekçi,senaryo acayip şaşırtıcı bir sona sahip ve güzel.Müzikler ve kurgu da iyi olunca ortaya güzel bir film çıkıyor bence.Türkler yeni bir film türüne filmler çekmeye başlıyorlar.Siz destekleyeceğinize,bu tür Türk filmlerine berbat filan diyorsunuz.Tamam,bazıları gerçekten kötü.Ama,en azından böyle filmlere bu tarz yorumlar yapmayın.İzleyin bence.Tavsiye ediyorum.