burjuz
12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
arkaslar bende filmin kötü oldugunu düşünerek sadece zaman öldürmek icin öylesine izleyecgm hatta sıkılacgımı düşünerek gittim ama tam tersi inanılmaz eglendm : ))
şu ana kadar izledigim en kötü filmlerden biriydi bu filme harcanan paraya yazık 10 üzerinden 1 bile çok bu filme türü komedi ama gülünecek hiçbiryeri yoktu kimseye tavsiye etmiyorum..
arkadaşlar aynen katılıyorum çılgın dershane tam bi rezaletti daha kaliteli yapımlar çıkabilecekken çıldın dershane gibi saçma sapan bayık espirili bi film yaptılar oda yetmedi ikisi çıktı inşallah buda onun gibi olmaz
Ya Bence Cok Kotu Valla Bız Cok Bırsey Beklemedım Fılmden Ama Igrenc Yanı Hıc Guluncek Bır Yerı Yok Bence Turkler Komadı Yapmasın Yapamıyor Yha Icınde Kufur Olcak Bızım Insanlarımız Ona Guluyor Anca Kısaca Bu Fılme Sakın Gıtmeyın Yazık Edersınız.
gitmeye değmez.Zamana,paraya yazık günah.Ben arkadaşımla filme dün gittim ve filimin yarısında çıktık.Siz siz olun bu filime gitmeyin.Paranıza vakte yazık.
haha herkes kafasina göre yazmis ama genel galiba filmden anlamiyor yas farki olsa gerek :D film gayet güzel ve süperdi :D komedi dersen yeni tür komedi tarzinda iyi yapim olmus anlayanlar gitsin anlamayanlar bu filme gidip zaman harcamasin bence :D
bu film hayata bakış açımmı deiştirdi ömrümü yedi saçlarıma aklar düştü gençliimden bir gün daha gittiharbiden çk muthiş fevkaladenin fevkinde bir film yapmışsınız tebrikler....
ya ben anlamıyorum bu yönetmenleri.yağmur atacanın neresi oyuncu allahaşkına bi pınar altuğla çıktı adam piyasa yaptı.yazık türkiyenin haline.adam 5 sene tiyatro oyunculuk bölümü okuyo mesleğini yapamıyo ama medya önünde bi ünlüyle çık hemen başrol veriliyor.o yüzden bu tür filmleri hiç izlemedim izlememde.izleyenleride şiddetle kınıyorum
Bende diğer yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum yağmur atacan pınar altuğ çifti tv önünde iyi reklam yapıyorlar ve hemen arkasından sinema filmi insanlar nasıl olsa yiyor bu tür tezgahları ben sayın seyirci dostlarımı bu filme gitmeyerek bu tür sanatçı denmicek insanları protesto etmek istiyorum