Avanak Kuzenler
    1,1
    Avanak Kuzenler hakkında görüşlerin ?

Hakan Kiymaz
    Hakan Kiymaz

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Artık Türk yapımı komedi filmleri izlenmez hale geldi. Yazık bize be. Şunlara para verip sinemaya gidiyoruz ya... Yazık valla. Bir filmde ancak bu kadar bayat espri, bu kadar saçma sapan senaryo olur. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık. Benden söylemesi.
    cagatay502
    cagatay502

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    yıllarını tiyatroya vermis tulu cizgen nasıl bu tip filmlerde oynuyor hiç anlamıormm paraya mı ihtiyacı var nedirr
    nepensis
    nepensis

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten de başarısızlıklarla dolu bir sinema özellikle yağmur atacan...
    Şenyıldız
    Şenyıldız

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Hey Türk Yönetmenler Lütfen ama Lütfen Komedi filmi yapmayın. Başaramıyorsunuz işte olmuyor zorlamayın
    blueman06
    blueman06

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    bu fılme dün gittim ve hiç begenmedım... bas rol oyuncuları gercekten sevılen ınsanlar ama senaryo berbat...
    ilsalaron
    ilsalaron

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Avanak Kuzenler, ilk başlarda çok sıradan vasat bir gençlik komedisi gibi görünsede dakikalar ilerledikçe güçlü oyuncu kadrosuyla eğlenceli ve zevkli bir komedi haline geldi. Özellikle, 'Avanak Kuzenler'in kendileri hariç, kadronun Recep İvedik filminin kadrosu olması filmi bence etkin kılıyor. Ancak ben üç 'Avanak'ı hele yeni yetme Pashan Yılmazeli çok beğendim.
    Beethoven-2
    Beethoven-2

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. 'Eşkiya' filmi dışında malesef adam gibi Türk filmi görmedim :( Filmin fragmanını 3 defa gördüm, pek gidilesi bi film gibi durmuyor açıkçası, korsan dvdsine 3-4 lira vermeğe bile değip değmeyeceğine emin değilim.
    antonyoaks
    antonyoaks

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Bende diğer yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum yağmur atacan pınar altuğ çifti tv önünde iyi reklam yapıyorlar ve hemen arkasından sinema filmi insanlar nasıl olsa yiyor bu tür tezgahları ben sayın seyirci dostlarımı bu filme gitmeyerek bu tür sanatçı denmicek insanları protesto etmek istiyorum
    besste06
    besste06

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    cok aptal bir film sakın gitmeyin cok sacma bası biraz komik ama berbat hep küfür cok aptalca uzun lafın kısası paranıza yazık gitmeyin
    Satilik Mardin G.
    Satilik Mardin G.

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    arkadaslar bu filmi izlemedim ama oyuncu kadrosuna baktıgımda bu filmin kötü olacagını bile biliyorum türk sinamasının kötü oyuncuları hep aynı oyuncular plajda,cılgın dersane,18ler takımı gibi vasat bir filmdir
    hunkleary
    hunkleary

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Daha fragmanlarını izlediğim ilk günden beri mide bulantısı yaratan bu filmi izlememeniz ve bu gibi yapımlara gereksiz paralar harcamamnız için siz okuyuculara ricada bulunuyorum. Gideceğiniz en son film olması dilekleriyle...
    huseyintoygur
    huseyintoygur

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    artık nitelikli Türk filmi izlemek veredeyse imkansız oldu film cekmek icin cekiyolar ne seneryo ne kurgu ne oyuncu kalitesi 1-2 film dışınde hiçbiri para etmez böyle filmlere gitmeyerek bu tür filmlere ders vermek lazım
    bebeto-erhan
    bebeto-erhan

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    ya ben anlamıyorum bu yönetmenleri.yağmur atacanın neresi oyuncu allahaşkına bi pınar altuğla çıktı adam piyasa yaptı.yazık türkiyenin haline.adam 5 sene tiyatro oyunculuk bölümü okuyo mesleğini yapamıyo ama medya önünde bi ünlüyle çık hemen başrol veriliyor.o yüzden bu tür filmleri hiç izlemedim izlememde.izleyenleride şiddetle kınıyorum
    kara-inci007
    kara-inci007

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar aynen katılıyorum çılgın dershane tam bi rezaletti daha kaliteli yapımlar çıkabilecekken çıldın dershane gibi saçma sapan bayık espirili bi film yaptılar oda yetmedi ikisi çıktı inşallah buda onun gibi olmaz
    hardboy-ibrahim
    hardboy-ibrahim

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten filim güzel olması degil her bir filimden esinlenerek yapılıyor bu filimler kendi yapım yok bir filimden alıntı olarak yapılmıs filimdir