Hakan Kiymaz
28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Artık Türk yapımı komedi filmleri izlenmez hale geldi. Yazık bize be. Şunlara para verip sinemaya gidiyoruz ya... Yazık valla. Bir filmde ancak bu kadar bayat espri, bu kadar saçma sapan senaryo olur. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Paranıza yazık. Benden söylemesi.
Avanak Kuzenler, ilk başlarda çok sıradan vasat bir gençlik komedisi gibi görünsede dakikalar ilerledikçe güçlü oyuncu kadrosuyla eğlenceli ve zevkli bir komedi haline geldi. Özellikle, 'Avanak Kuzenler'in kendileri hariç, kadronun Recep İvedik filminin kadrosu olması filmi bence etkin kılıyor. Ancak ben üç 'Avanak'ı hele yeni yetme Pashan Yılmazeli çok beğendim.
Kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum. 'Eşkiya' filmi dışında malesef adam gibi Türk filmi görmedim :( Filmin fragmanını 3 defa gördüm, pek gidilesi bi film gibi durmuyor açıkçası, korsan dvdsine 3-4 lira vermeğe bile değip değmeyeceğine emin değilim.
Bende diğer yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum yağmur atacan pınar altuğ çifti tv önünde iyi reklam yapıyorlar ve hemen arkasından sinema filmi insanlar nasıl olsa yiyor bu tür tezgahları ben sayın seyirci dostlarımı bu filme gitmeyerek bu tür sanatçı denmicek insanları protesto etmek istiyorum
arkadaslar bu filmi izlemedim ama oyuncu kadrosuna baktıgımda bu filmin kötü olacagını bile biliyorum türk sinamasının kötü oyuncuları hep aynı oyuncular plajda,cılgın dersane,18ler takımı gibi vasat bir filmdir
Daha fragmanlarını izlediğim ilk günden beri mide bulantısı yaratan bu filmi izlememeniz ve bu gibi yapımlara gereksiz paralar harcamamnız için siz okuyuculara ricada bulunuyorum. Gideceğiniz en son film olması dilekleriyle...
artık nitelikli Türk filmi izlemek veredeyse imkansız oldu film cekmek icin cekiyolar ne seneryo ne kurgu ne oyuncu kalitesi 1-2 film dışınde hiçbiri para etmez böyle filmlere gitmeyerek bu tür filmlere ders vermek lazım
ya ben anlamıyorum bu yönetmenleri.yağmur atacanın neresi oyuncu allahaşkına bi pınar altuğla çıktı adam piyasa yaptı.yazık türkiyenin haline.adam 5 sene tiyatro oyunculuk bölümü okuyo mesleğini yapamıyo ama medya önünde bi ünlüyle çık hemen başrol veriliyor.o yüzden bu tür filmleri hiç izlemedim izlememde.izleyenleride şiddetle kınıyorum
arkadaşlar aynen katılıyorum çılgın dershane tam bi rezaletti daha kaliteli yapımlar çıkabilecekken çıldın dershane gibi saçma sapan bayık espirili bi film yaptılar oda yetmedi ikisi çıktı inşallah buda onun gibi olmaz