Avanak Kuzenler
    1,1
    Avanak Kuzenler hakkında görüşlerin ?

MehmetB
    MehmetB

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Bu kadar ağır eleştirmeye gerek yok ortaya büyük bi film çıkarılmak için yapılmamış amaç insanları 1-2 saat azda olsa gülümsetmek zaman geçirmek için ideal.
    camkinoz-4141
    camkinoz-4141

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bnce gzl bi film ve türk sineması gittikçe daha ii yerlere gelicektir...
    bekirlerltdsti
    bekirlerltdsti

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim çok sıkıcı bir film
    mod-bloom
    mod-bloom

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Rezalet rezalet komedi flmi diye gittim flme içinde bi espri göremedim ha haklarını yemiyim bitane yaptılar doğru :) ama onu köylü mehmet aga da yapıo malesef rezaletti
    ozgeoe34
    ozgeoe34

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    gitmeye değmez.Zamana,paraya yazık günah.Ben arkadaşımla filme dün gittim ve filimin yarısında çıktık.Siz siz olun bu filime gitmeyin.Paranıza vakte yazık.
    gurkangonulal
    gurkangonulal

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Filmi izlemedim. Ama fragmanini izledim. Ve Turkiye listesinde 1 numara oldugunu gorunce sok oldum. Ya ben baska bir ulkede yasiyorum, ya da gencligimiz gercekten elden gidiyor. O kadar uzuluyorum ki boyle seylerle karsilasinca. Acaba Turkiyeyi gencligimizle, yaslimizla, insanimizla gurur duyacagimiz bir ulke haline getirmek icin ne yapmamiz lazim? Ben hep kendime soruyorum benim de bunda bir kabahatim var mi diye. Ve Tegve uye oldum. Gonullu ogretmenlik yapip elimden geldigince cocuklarimizi egitmeye calisacagim. Lutfen siz de benim gibi dusunuyorsaniz elinizden geldigince mucadele edin.
    sedanoz
    sedanoz

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    tam anlamıyla vakit kaybı oldu.
    türk sinemasına böyle filmler yapılmasın artık
    pasax
    pasax

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    vizyona çok iddialı girmeyen türk filmleri bence sinemada seyredilmez.ayrıca türk filmlerindeki bu komedi furyasını da anlamakta zorluk çekiyorum.herhalde teknik yetersizlikten dolayı başka tür film yapmakta zorluk çekiyorlar.
    yunus-231992
    yunus-231992

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bence i bi film değil tavsiye edilicek bi film de deil...
    aragorn-1985
    aragorn-1985

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bu kadar düşük not almış (bana göre 0/10) bir film ve izleyci sayısı... Ters orantının bu kadarına da pes diyorum. Herkezi daha bilinçli film izlemeye davet ediyorum.
    sekegu
    sekegu

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar ne türk sinemasına desteği türkleri kazıklamak için yapılmış bir film saygısızlığın daniskası.Bunun gibi çok örnek var çılgın dershane,plajda başlıca örnekler daha onlarca varda neyse.
    baryit
    baryit

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bayramlarda artan sinema seyircisine paralel olarak gösterime giren para kazanmak için yapılmış bir film begenmedim bi daha bayramda gösterime giren filmlerden hiç birine gitmeyecekim
    b-e-ersen
    b-e-ersen

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bu filmi sinemada izledm ve verdiğm paraya acıdm kimseye tavsiye etmiorm gülebildiğm sadece 1 veya 2 sahne vrdı
    cicihande
    cicihande

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar abartmışsınız o kadar kötü filmler varki onların içinde eğlenilebilecek ailece izlenebilecek hoş ve güzel bir yapım olmuş insanların emeğini bu kadar küçümsemeyin ben özellik paşhan yılmazelin performansına bayıldım filmi izlemeden yorum da yapayın lütfen.
    mustafak21
    mustafak21