shadowan
1 değerlendirme
19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sakın sakın filme gitmeyin böle berbat bi filme gidipte harcanan zamana yazık bence son derece kötü berbat bi film. konu yok bişey yok saçma saçma gülüşler neyse ben hiç beğenmedim kısacası
hiç begenmedim ne konu var ne de komik birşey hep aynı sahneler dönüp dolaşıp geliyor önünüze .....zamanınıza ve paranıza yazık olmasın... tavsiye etmem :(:(:(
Tam bir fiyasko..Bu kadar gereksiz bir film yapılmasına anlam veremedim..Yağmur Atacan ve diğerleri her filmde oynuyorlar..Yazık hem paraya hem de zamana..Özellikle Türk sineması son zamanlarda düşüş yaşıyor..Kim ne derse desin Cem Yılmazı tek geçerim..
dün akşam dolaşırken sıkıntıdan ve gnctrl kampanyasından dolayı abimle izlediğim bir filmdi ve okadar şaşırdımki okadar insan bu filme nasıl bulaşmış anlamak mümkün değil konu yok komedi yok sahne yok fatma topbaş recep ivedikteki rolun aynısı tuluğ çizgen desen çok şaşırdım nasıl evet dediğine kısacası çok ama çok kötüydü sık sık sinemaya giden biri olarak asla beğenmedim bilet bedava bile olsa vaktinize yazık tek kelime var filmde insanların sadece nedense buna gülmeleri beklenmiş bukadar basite alınmış izleyici tek laf si...git başka hiçbir kelime yok ee sadece bulafa gülmekse gidin ve gülün başka ne bir espri ne bir sahne maalesef dünyayı kurtaran adaın oğlu karaprens vs. o furyanın yandaşı
arkadaşlar kesinlikle ve kesinlik hiç tavsiye etmiyorum hiçbi anlamı olmayan gereksiz yapılmış bi film hem paranıza hem zamanınıza yazık derim benim görüşüm 5 üzerinden 1
ya ben böyle saçma film görmedim. acaba bunu çekenler filmi izlediler mi? komedi filminin de böyle berbat olması türk sinemasının acı durumunu ortaya koyuyor. değerli ve eğitim almış oyunculara değer vermeyen bir ülkeden magazin basının oyuncularının çektiği film böyle olur.
şu ana kadar izledigim en kötü filmlerden biriydi bu filme harcanan paraya yazık 10 üzerinden 1 bile çok bu filme türü komedi ama gülünecek hiçbiryeri yoktu kimseye tavsiye etmiyorum..
arkaslar bende filmin kötü oldugunu düşünerek sadece zaman öldürmek icin öylesine izleyecgm hatta sıkılacgımı düşünerek gittim ama tam tersi inanılmaz eglendm : ))