Avanak Kuzenler
    1,1
    Avanak Kuzenler hakkında görüşlerin ?

shadowan
    shadowan

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar sakın sakın filme gitmeyin
    böle berbat bi filme gidipte harcanan zamana yazık
    bence son derece kötü berbat bi film.
    konu yok bişey yok
    saçma saçma gülüşler
    neyse ben hiç beğenmedim kısacası
    tuba-onder
    tuba-onder

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    hiç begenmedim ne konu var ne de komik birşey hep aynı sahneler dönüp dolaşıp geliyor önünüze .....zamanınıza ve paranıza yazık olmasın... tavsiye etmem :(:(:(
    ozlemkaraoglan
    ozlemkaraoglan

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    berbat ötesi. tam bir piyasa filmi
    mucahitgunes
    mucahitgunes

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Berbat bir flim diyebilirim Çok fazla küfür var Flimin yarısı küfürden ibaret Sanki amerika flimlerinin havası var Verdiğim paraya yazık oldu
    hitchhiker55
    hitchhiker55

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Tam bir fiyasko..Bu kadar gereksiz bir film yapılmasına anlam veremedim..Yağmur Atacan ve diğerleri her filmde oynuyorlar..Yazık hem paraya hem de zamana..Özellikle Türk sineması son zamanlarda düşüş yaşıyor..Kim ne derse desin Cem Yılmazı tek geçerim..
    caliskan-85
    caliskan-85

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    dün akşam dolaşırken sıkıntıdan ve gnctrl kampanyasından dolayı abimle izlediğim bir filmdi ve okadar şaşırdımki okadar insan bu filme nasıl bulaşmış anlamak mümkün değil konu yok komedi yok sahne yok fatma topbaş recep ivedikteki rolun aynısı tuluğ çizgen desen çok şaşırdım nasıl evet dediğine kısacası çok ama çok kötüydü sık sık sinemaya giden biri olarak asla beğenmedim bilet bedava bile olsa vaktinize yazık tek kelime var filmde insanların sadece nedense buna gülmeleri beklenmiş bukadar basite alınmış izleyici tek laf si...git başka hiçbir kelime yok ee sadece bulafa gülmekse gidin ve gülün başka ne bir espri ne bir sahne maalesef dünyayı kurtaran adaın oğlu karaprens vs. o furyanın yandaşı
    king505
    king505

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sırf film yapmak için film yapmışlar boşuna para harcamışlar..
    internetweleti
    internetweleti

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Hiç güzel bir film değil. izlediğim en kötü filmlerden die bilirimm
    g-k-nf
    g-k-nf

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Vasat bır fılmdı. :((( Ama genede emeğe saygı..
    bjkmanyagi
    bjkmanyagi

bu kadar beğenilmeyip gidilen bi film daha gormedim,2.haftada 250bin olmuş
    koruyucu892
    koruyucu892

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar kesinlikle ve kesinlik hiç tavsiye etmiyorum hiçbi anlamı olmayan gereksiz yapılmış bi film hem paranıza hem zamanınıza yazık derim benim görüşüm 5 üzerinden 1
    ozkankaraoglan
    ozkankaraoglan

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ya ben böyle saçma film görmedim. acaba bunu çekenler filmi izlediler mi? komedi filminin de böyle berbat olması türk sinemasının acı durumunu ortaya koyuyor. değerli ve eğitim almış oyunculara değer vermeyen bir ülkeden magazin basının oyuncularının çektiği film böyle olur.
    v-caner-v
    v-caner-v

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bunu birde film diye önümüze sunuyorlar... filmi izleyerek kaybettiğimiz zamana yazık bence
    selkendir
    selkendir

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    şu ana kadar izledigim en kötü filmlerden biriydi bu filme harcanan paraya yazık 10 üzerinden 1 bile çok bu filme türü komedi ama gülünecek hiçbiryeri yoktu kimseye tavsiye etmiyorum..
    burjuz
    burjuz

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    arkaslar bende filmin kötü oldugunu düşünerek sadece zaman öldürmek icin öylesine izleyecgm hatta sıkılacgımı düşünerek gittim ama tam tersi inanılmaz eglendm : ))