1,1
Avanak Kuzenler hakkında görüşlerin ?
12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya ben böyle saçma film görmedim. acaba bunu çekenler filmi izlediler mi? komedi filminin de böyle berbat olması türk sinemasının acı durumunu ortaya koyuyor. değerli ve eğitim almış oyunculara değer vermeyen bir ülkeden magazin basının oyuncularının çektiği film böyle olur.
6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
türk yapımı film işte. Ne bekleycen filmden. 1 puan bıle fazla gelır bu fılme
18 Eylül 2008 tarihinde eklendi
saçma bi film fragmandan izlediğim kadarıyla. millet yazın tatil yaprken bi de film çekelim diyor heralde.. öyle bi film işte..
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Atilla Dorsay ustanın da dediği gibi oyuncu seçimleri karakterlere tıpatıp uymuş... Çok tatlı ve çok şeker... Farklı bir konu, sürükleyici bir senaryo... Daha ne olsun...
10 üzerinden 8,5... Selamlar...
26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Daha fragmanlarını izlediğim ilk günden beri mide bulantısı yaratan bu filmi izlememeniz ve bu gibi yapımlara gereksiz paralar harcamamnız için siz okuyuculara ricada bulunuyorum. Gideceğiniz en son film olması dilekleriyle...
30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Farklı birşeyler yakalamaya çalışıyor.
O kadar çok amerikan filmi izlemişiz ki ilerlemeye çalışan türk sinemasının hakkını veremiyoruz. İstiyoruz ki onlardan iyisini yapalım fakat şu da bi gerçekki onların seviyesine ulaşmadan onları geçemeyiz.
Komik 1 film olacağını düşünüyorum ve sinemada olmasa da VCD de izlerim.
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vasat bır fılmdı. :((( Ama genede emeğe saygı..
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu senenin en berbat filmini çekmek için ellerinden geleni yapmışlar helal olsun :)
9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu kadar düşük not almış (bana göre 0/10) bir film ve izleyci sayısı... Ters orantının bu kadarına da pes diyorum. Herkezi daha bilinçli film izlemeye davet ediyorum.
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
boşuna zaman kaybı diyebilirim..kuzenlerle gitmiştik ama mağlesefki hiç güldürmedi..espiriler çok basit geldi ..bu film yerine keşke bi animasyon filmine gitseydik diyorum :(
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ya insan bu tür filmleri yaparken neyi düşünerek neyi amaç edinerek yapıyor anlamakta zorlanıyorum......
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İğrenç bir film.

Artık Türk filmlerinin daha kaliteli olması gerekiyor.
15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
böyle adamlar böyle filmlerle para kazanıyor ya rezillik dizboyu.
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
adanların kapağı bile götüü yaa insan biraz cancan verir izlemeyin sakın arkdaşlar
26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
artık nitelikli Türk filmi izlemek veredeyse imkansız oldu film cekmek icin cekiyolar ne seneryo ne kurgu ne oyuncu kalitesi 1-2 film dışınde hiçbiri para etmez böyle filmlere gitmeyerek bu tür filmlere ders vermek lazım