...Tabiatın Kucağında Uyuyan İnsan McCandless... İlk önce şununla başlayayım; İnsanın hayata bakış açısını değiştirebilecek yapımlardan biri bana göre belkide en başta olanı.. Beton yapılar arasına sıkışmış insanoğlunun paradan başka birşeyi düşünmediği düşünmek istemediği daha güzel nasıl anlatılabilir..!! McCandless 20.yy eleştiren insan peki 21.yy görsen acaba nereye kaçmak isterdin..? Hiçbir zaman veremeyeceği bir cevap.. Normal olarak şuanda yaşayabilirdi ancak başına o talihsiz olay gelmeseydi.. Emile Hirsch.. Kademe atladığı bir film olarak görüyorum o zaman 22 yaşında olmasına rağmen.. Bir filme daha oyunculuk bakımından daha neler verebilirdi ki.. Gerçekten çok başarılıydı.. Etkileyici bir oyun çıkarmanın ötesinde, kendisini hikayeye çok iyi oturtmuş ve izleyenlere karakterin özelliklerini, gerçekleştirdiği bu kaçışın nelerden kaynaklandığını anlatmada kendine düşen görevi layıkığla yerine getirmiş.. Fiziksel olarakta bu film için acaip derecede kilo vermiş.. Tabiatta geçirdiği zamanda, bir ara sanırsam antilop sürüsüne yaşlı gözlerle baktığı yüz ifadesi ve tam bir başka hayvanı vuracağı zaman arkasından yavrusunu görünce vazgeçtiği sahneler harikaydı bana göre.. Başrol oyuncusundan girmişken filmdeki oyunculardan biri Kristen Stewart\'la ilk tanıştığım film idi.. Yönetmen ve Müzikler.. Aktör ve yönetmen Sean Penn bu filmde ustaca bir iş çıkarmış.. Müziklere gelicek olursak tek kelime ile Eddie Vedder.. Klişe ama gerçekten süperdi yaptığı her müzik.. Orjinal şarkı ödülüde kazandı film.. Ayrıca film Belgesel tadındaydı.. Harika doğa olaylarıyla, konu iyice harmanlanmış işte film budur denilecek halini almıştı.. Gerçekte yaşanması insanın hüzünlenmesine neden oluyor ancak sanatsal açıdan filmin çekilmesi çok iyi.. Son sahne filmin en can alıcı noktası.. Halen izlemeyenler için tavsiyem bu filmi mutlaka izleyin.. Gerektiği kadar bu gerçeklere kulak verin.. Mükemmel görüntüler eşliğinde değişik bir yolculuğa çıkmaya ve birkaç defa daha izleyeceğiniz bir yapıma hazır olun.. 9/10..!! ***Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir...
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır Harika bir özgürlük mücadelesi ayrıca tarihi objektif olarak ele almasıda filmin artılarından.Müzikler ve görsellikte muhteşemdi... Sine puanı kapalı ancak benim puanım: 10/8.3
Film komunizme karsi isterse savunan bir film olsun.Hangi filmi siyasi gozle izliyoruz ki.Ben filmi cok begendim .Cok basarili bir film.Oneririm herkese .Ama benim icin Into the Wild her zaman bu cesit filmlerin icinde bir numara olacaktir.
mutlaka izlenmesi gereken bir film mutlaka izleyin insanların özgürlükleri için zorlu doğa koşullarıyle ve kaçak olmanın ve kaçmanın zorlukları ve bir grup insanın mücadelesini anlatıyor.
Özgürlük uğruna insan oğlunun neler yapabileceğini ve nelerin üstesinden gelebileceğini gözyaşlarınızı tutamayarak seyrederken "özgürlük için herşey yapmaya değer" duygusunu aktaran usta yönetmen ve oyuncu kadrosu fazlasıyla övgüyü hakkediyor. Mutlaka seyredilmeli.
hani dönem filmleriyle alakalı ilk üç sıralaması vardır ya; bunlar bana göre piyanist,hayat güzeldir ve son olarak sıralamaya katılan özgürlük yolu. izlediğim en iyi filmlerden biriydi gerçekten. onlar üşürken siz de üşüyecek,onlar susadığında siz de susayacaksınız. yani filmi adeta yaşayacaksınız..