Filmi gözümde aylardır bir çocuk gibi büyüttüm, hatta sonra yürüttüm; ama bugün konuştuğunda sadece " Merhaba " diyebildi. " Naber? " demeye bile dili varmadı. Serinin en iyi filmi olduğunu söyleyemeyeceğim, şimdiki depremin de bu filmin gelişiyle gerçekleştiğini söylemek isterdim; ama objektif olmak lazım. Film deprem etkisi yaratacak mükemmeliyette değil. Hele ki ilk 3 filmin yanında.. Fakat her türlü Johnny Deppi izlemek için gidilmesi gereken bir film, Jack Sparrowun adı yeter şimdi.
johnny deppe söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum...Filmi senaryosuna rağmen tek başına götürmüş...Sırf Jack karakteri için izlenilebilecek bir film olmuş...
pek beğenmedim. biraz indiana jones 3- last crusade benzeri olmuş kase falan. yaşamsuyu. gençlk hevesi. boş. izle ve hayatına kaldığın yerden devam et. boş.
Serinin bütün filimleri tek kelime ile harika idi. Bence bu da çok güzeldi. Filmin müzüği de ayrıca heyecanı arttırıyordu. Karakterler çok başarılıydı. Bence oldukça kaliteli bir film. Herkese öneririm.
3D olarak izlemek tam bir eziyetti 3D namına da pek bir sahne yoktu o gözlükler sadece filmi daha da kasvetli bir havaya soktu:[görüntü problemi dışında diğer serileri izlemeyen arkadaşlar için çok eğlenceli ve güzel seyirlik bir film olabilir..Her ne kadar johnny deep tüm serileri taşısada orlanda bloom ve keirasız pek tadı çıkmadı 6/10
Güzel bir film olmuş ama senaryo kesinlikle basit olmuş ama diğer serilerine göre. alıştığımız o karmaşa ve hız biraz azalmış. SERİNİN 4 filmi olduğu için normal karşılamak lazım. 5. film çekilecekse bile biraz ara vermekte fayda var.
bu filmde johnny deep ve penelope cruz varken izlenmez mi? mükemmel bir serinin devam çoğu kişi beğenmemiş bence güzeldi bu film 3leme 3leme olduğu için 2. 3lemeni 1. filmi olduğu için bıraz sıkıcı olabilir ama benim için mükemmeldi komik ve bol maceralıydı.. benim puanım 5/5
Film boyunca manyak gibi devamlılık hatası aradım. kostümde bi yanlışlık, makyajda bi değişiklik falan.. yok abijim.. Eski meslekten dolayı didik didik sanat işlerine baktım. o kadar çok aksesuar var ki herkesin üstünde, bi hata da olsa görülmez zaten :)
Film bana göre iyiydi fakat Jack Sparrow bana biraz değişik geldi. Yani mimikleri falan azalmış,biraz ciddileşmiş,sesine bir durgunluk gelmiş.Eski aşırı çılgın ve dengesiz hali daha iyiydi bana göre. Bir garip geldi bundan dolayı ama Johnny Deppten kaynaklandığını kesinlikle zannetmiyorum. Yeni yönetmenin farkı olmalı diye düşünüyorum.